TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Μούς ροδάκινο

Πήγαινε κάτω

Μούς ροδάκινο Empty Μούς ροδάκινο

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Κυρ 5 Φεβ - 20:25

Μούς ροδάκινο

Μούς ροδάκινο Moys%20rodakino

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 φακελάκι ζελέ σε σκόνη χωρίς γεύση και άχρωμο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
λίγο σογιέλαιο
1 κουτί ροδάκινο κομπόστα έτοιμη ή σπιτική αν έχετε ακόμα καλύτερα
200 ml γάλα καρύδας




Εκτέλεση

Διαλύουμε το ζελέ σε ζεστό νερό (σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων) και την αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά μέχρι να αποκτήσει παχύρευστη μορφή.

Στο μπλέντερ, προσθέτουμε τα ροδάκινα (μπορούμε να φυλάξουμε 2 κομμάτια για γαρνιτούρα), και σχεδόν όλο το σιρόπι της κομπόστας (ανάλογα με το πόσο κρεμώδη θέλουμε να βγει η μους), το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το ζελέ. Χτυπάμε καλά όλα μαζί στο μπλέντερ.

Λαδώνουμε ελάχιστα ένα πυρέξ, και ρίχνουμε το μίγμα. Βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει για 2-3 ώρες. Αφού πήξει, το στολίζουμε με τα ροδάκινα που φυλάξαμε και σερβίρουμε.



Και... για μεγαλύτερη απόλαυση.... καλύτερα φτιάξτε σπιτική κομπόστα ροδάκινο!




Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

sidagi.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 44
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Μούς ροδάκινο 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης