TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Τραγικό: 6χρονος πίστευε ότι ήταν ο Spiderman και πήδηξε από το παράθυρο

Πήγαινε κάτω

Τραγικό: 6χρονος πίστευε ότι ήταν ο Spiderman και πήδηξε από το παράθυρο Empty Τραγικό: 6χρονος πίστευε ότι ήταν ο Spiderman και πήδηξε από το παράθυρο

Δημοσίευση από * * * Xrysa * * * Σαβ 9 Φεβ - 11:49

Τραγικό: 6χρονος πίστευε ότι ήταν ο Spiderman και πήδηξε από το παράθυρο

Τραγικό: 6χρονος πίστευε ότι ήταν ο Spiderman και πήδηξε από το παράθυρο 090213005518_8757

Ένα 6χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του γιατί νόμιζε ότι ήταν ο αγαπημένος του ήρωας, o Spiderman.

O μικρός Kevin Morais πίστευε ότι μπορούσε να γίνει σαν εκείνον και μια μέρα αφού είχε μόλις τελειώσει όλα του τα μαθήματα, ανέβηκε στο δωμάτιό του και συνέβη το μοιραίο.

«Άνοιξα την πόρτα και δεν τον είδα. Τον είδα ξαπλωμένο κάτω» είπε κλαίγοντας με λυγμούς η μητέρα του στο δικαστήριο.

«Ο Kevin βαριόταν εύκολα. Ήταν τέτοιο παιδί. Ανέβηκε στο δωμάτιό του και σκέφτηκα ότι όλα ήταν καλά, γιατί ήταν ο πατέρας του στον επάνω όροφο και οι αδερφές του. Δεκαπέντε λεπτά μετά άκουσα ένα θόρυβο από τον κήπο και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι ο άντρας μου θα έριξε τη μπουγάδα. Δεν άκουσα καμιά φωνή ή κλάμα. Άνοιξα την πόρτα και είδα το γιο μου μέσα σε μια λίμνη αίματος» υποστήριξε η μητέρα του μικρού Maria Morais.

Πηγή: star
* * * Xrysa * * *
* * * Xrysa * * *
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος Τόπος : Agrinio
Ηλικία Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 3081
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 143
Browser Browser : Τραγικό: 6χρονος πίστευε ότι ήταν ο Spiderman και πήδηξε από το παράθυρο 41610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης