TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Κρέμα σουπρέμ

Πήγαινε κάτω

Κρέμα σουπρέμ  Empty Κρέμα σουπρέμ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Δευ 6 Φεβ - 19:11

Κρέμα σουπρέμ

Κρέμα σουπρέμ  Img_43571

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για την σαντιγί

Μισό κιλό κρέμα γάλακτος

30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη



Για την κρέμα

400 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

5 κρόκοι αυγών

75 γραμμάρια γλυκόζη

450 γραμμάρια σαντιγί

1/2 κιλό βούτυρο φρέσκο






Εκτέλεση

Για την σαντιγί

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με μίξερ στη γρήγορη ταχύτητα για δύο λεπτά και όταν αρχίζει να πήζει, πασπαλίζουμε από πάνω την άχνη, συνεχίζοντας το χτύπημα. Σταματάμε μόλις πήξει για να μην κόψει η σαντιγί.
Αφήνουμε για ένα τέταρτο στην κατάψυξη την κρέμα γάλακτος και το μπολ όπου θα χτυπηθεί η σαντιγί.


Για την κρέμα

Βάζουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τη γλυκόζη και τη σαντιγί σε σιγανή φωτιά να βράσου. Κατόπιν, όταν κρυώσουν καλά, μαλακώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε μέσα.

Αν θέλουμε βάζουμε το μισό βούτυρο φρέσκο. Δουλεύουμε καλά μέχρι να στρώσει.


Αυτή τη κρέμα, τη μεταχειριζόμαστε για να γαρνίρουμε διάφορα γκατώ ή κολλάμε τα γκατώ. Μπορούμε να τη χρωματίσουμε με ό,τι χρώμα θέλουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής.




Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

sidagi.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 44
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Κρέμα σουπρέμ  41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης