TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Προφιτερόλ

Πήγαινε κάτω

Προφιτερόλ  Empty Προφιτερόλ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Κυρ 18 Δεκ - 0:33

Προφιτερόλ

Συστατικά συνταγής

10 έτοιμα σουδάκια από ζαχαροπλαστείο της αρεσκείας σας (χωρίς την καραμέλα από πάνω)
3/4 φλ. γάλα
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1/4 φλ. ζάχαρη
2 κρόκους αβγών
200 γρ. κουβερτούρα τριμένη
350 γρ. σαντιγύ
3 κ.σ. κονιάκ

Οδηγίες συνταγής

Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους των αβγών. Προσθέτουμε το γάλα που στο μεταξύ έχουμε βράσει και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. Ανακατεύουμε συνεχώς.

Ρίχνουμε την τριμένη κουβερτούρα σε κομματάκια και την αφήνουμε να λιώσει μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιογενές.

Αφήνουμε λιγάκι να κρυώσει και ρίχνουμε το κονιάκ προσθέτοντας και την μισή κρέμα από το σαντιγύ. Ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα σουδάκια όπως μας αρέσει καλύτερα και τα περιχύνουμε με τη σοκολάτα.

Διακοσμούμε με τη σαντιγύ και με λίγη ακόμη τριμμένη κουβερτούλα (εφόσον έχουμε κρατήσει).
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Προφιτερόλ  41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης