TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ

Πήγαινε κάτω

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ Empty Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Τρι 28 Αυγ - 19:36

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ Aek_985332595

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα χθες για την ΑΕΚ. «Εκλεισε» Κατίδη, Κατσικοκέρη και Κορδέρο και από σήμερα οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενταχθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Τον Κατίδη μάλιστα τον ανακοίνωσε κιόλας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και με τους άλλους δύο σήμερα καθώς απέμεναν κάποια διαδικαστικά για την ολοκλήρωση των προσθηκών.

Πάντως και ο Κατσικοκέρης και ο Κορδέρο πήγαν στα Σπάτα, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και τίποτε δεν έδειχνε πως μπορεί να χαλάσει τις μεταγραφές τους. Ο Κατίδης πήρε και νούμερο στη φανέλα του, το «8», ενώ ο Κατσικοκέρης ζήτησε -και λογικά θα πάρει- το «9».

Για την απόφαση του Κορδέρο να μετακομίσει στην Ενωση μίλησε χθες στα ισπανικά ΜΜΕ ο αθλητικός διευθυντής της πρώην ομάδας του, της Χερέθ, ο Μιγκέλ Ανχελ Ροντάν, που επεσήμανε: «Οταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή (σ.σ.: σήμερα λογικά) θα λάβουμε ένα ποσό που θα αυξάνεται ανάλογα με τις εμφανίσεις του Κορδέρο στη νέα του ομάδα. Με την αποχώρησή του θα εξοικονομήσουμε και κάποια χρήματα από το συμβόλαιό του».

Αυτές οι τρεις προσθήκες πάντως ενδέχεται να μην είναι και οι τελευταίες για την ΑΕΚ σε αυτή τη μεταγραφική σεζόν. Ο Θωμάς Μαύρος δείχνει αποφασισμένος να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη επιθυμία του Βλάχου, δηλαδή να φέρει στα Σπάτα τον νεαρό φορ του Αρη τον Γιαννιώτα. Ο ποδοσφαιριστής «πιέζεται» και από τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Κατίδη, αλλά και από τον συμπαίκτη του στην Εθνική Νέων και άσο της ΑΕΚ, τον Μπουγαΐδη, αλλά η αλήθεια είναι πως παραμένει εξαιρετικά διστακτικός.

Ο διακαής του πόθος είναι να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και η Ενωση δεν δείχνει να τον συγκινεί ιδιαίτερα. Αλλωστε δεν του προσφέρεται και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έτσι ώστε να δελεάζεται τόσο, ώστε να αδιαφορήσει για οτιδήποτε άλλο.

Οπως και να έχει, πάντως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, στην ΑΕΚ δείχνουν πρόθεση να κρατήσουν ανοιχτό το θέμα του Γιαννιώτα και αν τελικά τους «κάτσει» η προσθήκη του, να την πραγματοποιήσουν. Τέλος, ο Τσιάρτας έχει στα υπόψη του και κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί, αλλά μάλλον δεν θα τις προχωρήσει πια σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ: Η ΑΕΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο Νίκος Κατσικοκέρης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις χθες ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο 24χρονος φορ μίλησε στον ΝΟVASport Fm για τη μεταγραφή του στην Ενωση και τα όνειρά του.

Αναλυτικά είπε: «Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο κι εκεί μπορεί να αποδείξει πολλά πράγματα ο κάθε ποδοσφαιριστής. Αυτό το έχω σαν αρχή. Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει γερό. Ξέρω πού έχω έρθει και ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η ομάδα έχει ταλέντο και ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πραγματοποιήσω κι εγώ τα όνειρά μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο, να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Αν καταφέρω να αγωνιστώ με το εθνόσημο, θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα».
Espressonews.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης