Η Χρυσή Αυγή απειλεί την τραγουδίστρια
Σελίδα 1 από 1
«Μποφίλιου είσαι ανεπιθύμητη»
Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Αυλώνα Αττικής, εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει το βράδυ η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με απειλητικές ανακοινώσεις, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.
Ο δήμος Αυλώνα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο "Ζυγομαλεια 2012" θα φιλοξενήσει σήμερα στις 9:30 το βράδυ στο μουσείο Ζυγομάλα, τη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου. Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, μέλη που σύμφωνα με τους κατοίκους φέρεται να πρόσκεινται στην "Χρυσή Αυγή", έχουν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με την ανακοίνωση που βλέπετε παρακάτω...
Μεταξύ άλλων γράφει: "Μποφίλιου είσαι ανεπιθύμητη...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" .
Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, τα φερόμενα ως μέλη της "Χρυσής Αυγής" ετοιμάζουν "ζεστή υποδοχή" στην δημοφιλή τραγουδίστρια, εξαιτίας παλιών ανοιχτών λογαριασμών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: “Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια”.
Μιλώντας στη lifo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: “Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν "μωρή καρ...λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα" και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν”.
Ο Στάθης Δρογώσης, με το που πληροφορήθηκε το γεγονός, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Twitter:
«Eίμαι Κύπρο αλλά αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου. Δεν φοβόμαστε κανένα φασίστα ποτέ και πουθενά!».
Πηγή: radar.gr
«Μποφίλιου είσαι ανεπιθύμητη»
Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Αυλώνα Αττικής, εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει το βράδυ η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με απειλητικές ανακοινώσεις, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.
Ο δήμος Αυλώνα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο "Ζυγομαλεια 2012" θα φιλοξενήσει σήμερα στις 9:30 το βράδυ στο μουσείο Ζυγομάλα, τη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου. Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, μέλη που σύμφωνα με τους κατοίκους φέρεται να πρόσκεινται στην "Χρυσή Αυγή", έχουν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με την ανακοίνωση που βλέπετε παρακάτω...
Μεταξύ άλλων γράφει: "Μποφίλιου είσαι ανεπιθύμητη...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" .
Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, τα φερόμενα ως μέλη της "Χρυσής Αυγής" ετοιμάζουν "ζεστή υποδοχή" στην δημοφιλή τραγουδίστρια, εξαιτίας παλιών ανοιχτών λογαριασμών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: “Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια”.
Μιλώντας στη lifo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: “Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν "μωρή καρ...λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα" και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν”.
Ο Στάθης Δρογώσης, με το που πληροφορήθηκε το γεγονός, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Twitter:
«Eίμαι Κύπρο αλλά αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου. Δεν φοβόμαστε κανένα φασίστα ποτέ και πουθενά!».
Πηγή: radar.gr
Απ: Η Χρυσή Αυγή απειλεί την τραγουδίστρια
Αυτα ειναι τα ''ασχημα'', με γενικευμενο χαρακτηρα αναφερομαι πανω σε αυτο.
Εγω αυτο που ευχομαι να φυλαξει ο Θεος και να μην δωσει κανεναν ''εμφυλιο''.
Η βια σπερνει βια.
Οι Ελληνες πρεπει να μην ''τυφλωθουν'' απο ιδεες, παραταξεις, κομματισμους.
Θα ειναι ενα απο τα καλυτερα λαθη για μερικους ''μεγαλους''.
Οι Ελληνες πρεπει και επιβαλεται να μεινουν ενωμενοι σε αυτες τις δυσκολες στιγμες που περναει η χωρα.
Το προαναφερθεν μου σχολιο δεν εχει αποτελει στοχευμενη απαντηση για την συγκεκριμενη ειδηση, για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις, ερωτησεις κ.α οτι, η και αν, η ακομα δεν ξερω ουτε και εγω, αναφερθει οτι αν ειμαι με το μερος καποιου.
Εγω αυτο που ευχομαι να φυλαξει ο Θεος και να μην δωσει κανεναν ''εμφυλιο''.
Η βια σπερνει βια.
Οι Ελληνες πρεπει να μην ''τυφλωθουν'' απο ιδεες, παραταξεις, κομματισμους.
Θα ειναι ενα απο τα καλυτερα λαθη για μερικους ''μεγαλους''.
Οι Ελληνες πρεπει και επιβαλεται να μεινουν ενωμενοι σε αυτες τις δυσκολες στιγμες που περναει η χωρα.
Το προαναφερθεν μου σχολιο δεν εχει αποτελει στοχευμενη απαντηση για την συγκεκριμενη ειδηση, για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις, ερωτησεις κ.α οτι, η και αν, η ακομα δεν ξερω ουτε και εγω, αναφερθει οτι αν ειμαι με το μερος καποιου.
Παρόμοια θέματα
» Γυναίκα απειλεί τον άνδρα της ότι θα καλέσει τη Χρυσή Αυγή!
» Ο «ΠΥΡΗΝΑΣ» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Χρυσή Αυγή: στήνουν πογκρόμ κατά ομογενών
» Η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια λέει πως δεν έβαλε λουκέτο και απειλεί: «Ο εφιάλτης θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες»
» Σε απολογία όλη η Χρυσή Αυγή
» Η Χρυσή Αυγή στα διόδια...
» Ο «ΠΥΡΗΝΑΣ» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Χρυσή Αυγή: στήνουν πογκρόμ κατά ομογενών
» Η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια λέει πως δεν έβαλε λουκέτο και απειλεί: «Ο εφιάλτης θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες»
» Σε απολογία όλη η Χρυσή Αυγή
» Η Χρυσή Αυγή στα διόδια...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp