Περίεργο "Αντικείμενο" στον ουρανό του Αιγίου πριν τον σεισμό της Τετάρτης στις Αλκυονίδες....?
TrelosTwnFm-News :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ :: ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Σελίδα 1 από 1
Περίεργο "Αντικείμενο" στον ουρανό του Αιγίου πριν τον σεισμό της Τετάρτης στις Αλκυονίδες....?
Ιδιαίτερο ενδιαφέρων έχουν αναφορές κατοίκων του Αιγίου για την εμφάνιση μυστηριώδους, πύρινης σφαιρικής "μπάλας", που κινείται στον ουρανό ακολουθώντας ακανόνιστη πορεία, για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Σεπτεμβρίου λίγες ώρες δηλαδή πριν τον σεισμό των 5.2 στις Αλκυονίδες το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι και στον
παλαιότερο σεισμό του 1981 στις Αλκυονίδες είχαν αναφερθεί παρόμοια φαινόμενα.
Οι Αλκυονίδες νήσοι στον Κορινθιακό αποτελούνται από τέσσερις κορυφές υφαλονήσου που εδράζεται σε βάθος περίπου 190 μέτρων και που φέρεται ν΄ αναδύθηκε από αμνημονεύτων ετών ένεκα γεωλογικών διεργασιών. Εξ αυτού συμπαιρένεται ότι αυτές αποτελούν το επίκεντρο σεισμών που εκδηλώνονται στη περιοχή. Είναι σχετικά νησιά άνυδρα και υπάρχουν ελάχιστα κτίσματα σε αυτά, καθώς επίσης και ιχθυοκαλιέργιες. Στο έδαφός τους έχουν εντοπιστεί ερείπια αρχαίων εγκαταστάσεων.
Ο Βασίλης Δούκας, κάτοικος Αιγίου, μας περιγράφει: "Στις 22:00 βρισκόμουν στο κέντρο του Αιγίου, όταν την προσοχή μου προσέλκυσε μια λάμψη, που έμοιαζε με φωτιά στον ουρανό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρόκειται για κάποια φωτιά από τον ορεινό όγκο στα βόρεια της πόλης προς τη Ρούμελη, όμως βρισκόταν σε μεγάλο ύψος για να ισχύει αυτό. Βεβαιώθηκα όταν διαπίστωσα ότι μετακινείται σε διάφορα σημεία του ουρανού. Ήμουν με το μηχανάκι μου και όταν βρέθηκα επί της οδού Ρήγα Φεραίου το είδα από πολύ κοντά, να έχει αλλάξει ύψος και θα το περιέγραφα σαν κάτι σφαιρικό με φλόγες φωτιάς γύρω του".
Στο σημείο αυτό, ο Βασίλης παρακολούθησε το φαινόμενο μαζί με άλλους μάρτυρες: "Όπως στεκόμουν στην άκρη του δρόμου, ένα περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε δίπλα μου για έναν τυπικό έλεγχο. Τους το έδειξα και οι αστυνομικοί αναρωτήθηκαν με τη σειρά τους για το περίεργο αυτό ουράνιο αντικείμενο, χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση. Αυτό τότε ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε σχεδόν πάνω από το σημείο στο οποίο βρισκόμασταν". "Το σχήμα του, το χρώμα του, η κίνηση του, δεν είχαν καμία σχέση με αεροπλάνο".
Στη συνέχεια ο Βασίλης επέστρεψε στο σπίτι του, όπου συνέχισε να το παρατηρεί μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα του –ο πρώτος μάλιστα χρησιμοποίησε και κιάλια, μη μπορώντας να δώσει κι αυτός κάποια εξήγηση. Το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο παρέμεινε για αρκετή ώρα πάνω από το ύψος της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, παίρνοντας αργά και σταδιακά ύψος στον ουρανό!
Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι του Αιγίου που το παρατήρησαν και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τόνισε ότι ...διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο
inews.gr
Ιδιαίτερο ενδιαφέρων έχουν αναφορές κατοίκων του Αιγίου για την εμφάνιση μυστηριώδους, πύρινης σφαιρικής "μπάλας", που κινείται στον ουρανό ακολουθώντας ακανόνιστη πορεία, για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Σεπτεμβρίου λίγες ώρες δηλαδή πριν τον σεισμό των 5.2 στις Αλκυονίδες το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι και στον
παλαιότερο σεισμό του 1981 στις Αλκυονίδες είχαν αναφερθεί παρόμοια φαινόμενα.
Οι Αλκυονίδες νήσοι στον Κορινθιακό αποτελούνται από τέσσερις κορυφές υφαλονήσου που εδράζεται σε βάθος περίπου 190 μέτρων και που φέρεται ν΄ αναδύθηκε από αμνημονεύτων ετών ένεκα γεωλογικών διεργασιών. Εξ αυτού συμπαιρένεται ότι αυτές αποτελούν το επίκεντρο σεισμών που εκδηλώνονται στη περιοχή. Είναι σχετικά νησιά άνυδρα και υπάρχουν ελάχιστα κτίσματα σε αυτά, καθώς επίσης και ιχθυοκαλιέργιες. Στο έδαφός τους έχουν εντοπιστεί ερείπια αρχαίων εγκαταστάσεων.
Ο Βασίλης Δούκας, κάτοικος Αιγίου, μας περιγράφει: "Στις 22:00 βρισκόμουν στο κέντρο του Αιγίου, όταν την προσοχή μου προσέλκυσε μια λάμψη, που έμοιαζε με φωτιά στον ουρανό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρόκειται για κάποια φωτιά από τον ορεινό όγκο στα βόρεια της πόλης προς τη Ρούμελη, όμως βρισκόταν σε μεγάλο ύψος για να ισχύει αυτό. Βεβαιώθηκα όταν διαπίστωσα ότι μετακινείται σε διάφορα σημεία του ουρανού. Ήμουν με το μηχανάκι μου και όταν βρέθηκα επί της οδού Ρήγα Φεραίου το είδα από πολύ κοντά, να έχει αλλάξει ύψος και θα το περιέγραφα σαν κάτι σφαιρικό με φλόγες φωτιάς γύρω του".
Στο σημείο αυτό, ο Βασίλης παρακολούθησε το φαινόμενο μαζί με άλλους μάρτυρες: "Όπως στεκόμουν στην άκρη του δρόμου, ένα περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε δίπλα μου για έναν τυπικό έλεγχο. Τους το έδειξα και οι αστυνομικοί αναρωτήθηκαν με τη σειρά τους για το περίεργο αυτό ουράνιο αντικείμενο, χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση. Αυτό τότε ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε σχεδόν πάνω από το σημείο στο οποίο βρισκόμασταν". "Το σχήμα του, το χρώμα του, η κίνηση του, δεν είχαν καμία σχέση με αεροπλάνο".
Στη συνέχεια ο Βασίλης επέστρεψε στο σπίτι του, όπου συνέχισε να το παρατηρεί μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα του –ο πρώτος μάλιστα χρησιμοποίησε και κιάλια, μη μπορώντας να δώσει κι αυτός κάποια εξήγηση. Το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο παρέμεινε για αρκετή ώρα πάνω από το ύψος της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, παίρνοντας αργά και σταδιακά ύψος στον ουρανό!
Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι του Αιγίου που το παρατήρησαν και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τόνισε ότι ...διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο
inews.gr
Παρόμοια θέματα
» «Τα σκυλιά ούρλιαζαν με πρωτοφανή τρόπο 5 λεπτά πριν από τον σεισμό»
» Η φωτεινή μπάλα που διέσχισε τον ουρανό στις 24 Δεκεμβρίου 2011
» Το ρήγμα εμφανίστηκε στο Αιγαίο πριν 3 εκατ. χρόνια και μπορεί να «δώσει» σεισμό 7 Ρίχτερ, σύμφωνα με έρευνα
» Στους 73 οι νεκροί από το σεισμό στις Φιλιππίνες
» Τέλος στις πρόωρες συντάξεις πριν τα 62!
» Η φωτεινή μπάλα που διέσχισε τον ουρανό στις 24 Δεκεμβρίου 2011
» Το ρήγμα εμφανίστηκε στο Αιγαίο πριν 3 εκατ. χρόνια και μπορεί να «δώσει» σεισμό 7 Ρίχτερ, σύμφωνα με έρευνα
» Στους 73 οι νεκροί από το σεισμό στις Φιλιππίνες
» Τέλος στις πρόωρες συντάξεις πριν τα 62!
TrelosTwnFm-News :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ :: ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp