Ενα συγκινητικό μήνυμα για εμένα.
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Εχθες βραδυ ειδα σε ενημερωτικη σελιδα (inout.gr), στο θεμα SOS που εχω ανοιξει και εκει ενα μηνυμα που με συγκινησε και θελω να το μοιραστω μαζι σας.
Να τον ευχαριστησω και απο εδω για τα καλα του λογια και να ειναι παντα καλα.
Αρχικό μήνυμα απο Romanos O 1os
Αγαπιτε φιλε, δεν σε γνωριζω,
και δεν ξερω αν πιστευης σε καπιον θεο,
εγω του λεω οπιος και να ειναι αυτος,
να σε εχει παντα καλα.
γιατι εισε ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Εχθες βραδυ ειδα σε ενημερωτικη σελιδα (inout.gr), στο θεμα SOS που εχω ανοιξει και εκει ενα μηνυμα που με συγκινησε και θελω να το μοιραστω μαζι σας.
Να τον ευχαριστησω και απο εδω για τα καλα του λογια και να ειναι παντα καλα.
Αρχικό μήνυμα απο Romanos O 1os
Αγαπιτε φιλε, δεν σε γνωριζω,
και δεν ξερω αν πιστευης σε καπιον θεο,
εγω του λεω οπιος και να ειναι αυτος,
να σε εχει παντα καλα.
γιατι εισε ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM στις Κυρ 21 Σεπ - 15:45, 3 φορές συνολικά
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser :
Απ: Ενα συγκινητικό μήνυμα για εμένα.
από αυτά τα μικρά, απλά αλλά όλο νόημα και συγκινητικά μηνύματα αντλείς δύναμη για να συνεχίσεις το ωραίο έργο σου.
ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο παιδί που σου έστειλε το μήνυμα και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε'σένα.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο παιδί που σου έστειλε το μήνυμα και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε'σένα.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
gio- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Όνομα : Γιώργος
Τόπος : Τιτάνειο-Καρδίτσας
Έλαβες ευχαριστώ : 81
Browser :
Βοήθεια για τους συνανθρώπους μας 01 Δεκ 2012 10:03
KΡΙΣΤΑ
Trelostvnfm, θέλω κάτι να σου πω. Διαισθάνομαι, όμως, ότι είσαι πολύ ταπεινός άνθρωπος και δεν σου αρέσουν τα κομπλιμέντα. Ούτε κι εμένα. Καθόλου…
Οι αλήθειες, όμως, σε όλους αρέσουν. Και θα ήθελα να σου πω μια τέτοια : Θεωρώ, λοιπόν, ότι "όλο αυτό" που κάνεις/προσφέρεις είναι εξαιρετικό και έτσι απλά – πολύ απλά - θέλησα να στο πω…
Αυτά, με την καλημέρα μου…και καλό μήνα…
sintagespareas.gr
KΡΙΣΤΑ
Trelostvnfm, θέλω κάτι να σου πω. Διαισθάνομαι, όμως, ότι είσαι πολύ ταπεινός άνθρωπος και δεν σου αρέσουν τα κομπλιμέντα. Ούτε κι εμένα. Καθόλου…
Οι αλήθειες, όμως, σε όλους αρέσουν. Και θα ήθελα να σου πω μια τέτοια : Θεωρώ, λοιπόν, ότι "όλο αυτό" που κάνεις/προσφέρεις είναι εξαιρετικό και έτσι απλά – πολύ απλά - θέλησα να στο πω…
Αυτά, με την καλημέρα μου…και καλό μήνα…
sintagespareas.gr
Απολογισμός και βραβεία 2013 sintagespareas.gr
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες, και αυτούς που ανέβασαν τις συνταγές αλλά και σε αυτούς που τις δοκίμασαν!
Φέτος έχουμε μια ακόμα βράβευση, εκτός των συνηθισμένων πέντε. Επειδή και η κοπή της πίτας μας φέτος έχει μια φιλανθρωπική νότα, θα βραβεύσουμε το μέλος της παρέας μας που ακούραστα εδώ και τόσο καιρό μας ενημερώνει για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια. Μιλάμε φυσικά για τον trelostwnfm. Σε ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου!
Διαβάστε περισότερο: Κουζινολογίες :: Θέμα: Απολογισμός και βραβεία 2013 (1/2) http://www.sintagespareas.gr/forum/diagonismoi/789104-apologismos-kai-vraveia-2013?limitstart=0#ixzz2rF7a3GRt
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες, και αυτούς που ανέβασαν τις συνταγές αλλά και σε αυτούς που τις δοκίμασαν!
Φέτος έχουμε μια ακόμα βράβευση, εκτός των συνηθισμένων πέντε. Επειδή και η κοπή της πίτας μας φέτος έχει μια φιλανθρωπική νότα, θα βραβεύσουμε το μέλος της παρέας μας που ακούραστα εδώ και τόσο καιρό μας ενημερώνει για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια. Μιλάμε φυσικά για τον trelostwnfm. Σε ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου!
Διαβάστε περισότερο: Κουζινολογίες :: Θέμα: Απολογισμός και βραβεία 2013 (1/2) http://www.sintagespareas.gr/forum/diagonismoi/789104-apologismos-kai-vraveia-2013?limitstart=0#ixzz2rF7a3GRt
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM στις Κυρ 21 Σεπ - 15:49, 1 φορά
Βοήθεια για τους συνανθρώπους μας Χθες 18:13
Είχα πολύ καιρό να μπω, Βασίλη (επ΄ ευκαιρία εμένα με λένε Χριστίνα) και έριξα μια ματιά στα θέματα. Θέλησα να δω και τα δικά σου post...
Το ΄χα ξαναπεί - πέρυσι - και θα το ξαναπώ, όπως μου βγαίνει : Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που κάνεις. Πολύ. Απλά, ταπεινά, ήρεμα (χωρίς καθόλου "φασαρία" - με την ευρεία έννοια...) ασχολείσαι με αυτά, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεχάσει...
Και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα (και ευτυχώς είναι πολλοί) που δεν διστάζουν να καταπιαστούν με θέματα όχι τόσο ευχάριστα (βλέπεις υπάρχει κι αυτή η άποψη...που επικρατεί τα τελευταία χρόνια που θέλει μόνο χαμόγελα...και μακριά - κι αλάργα - οτιδήποτε φέρνει λύπη ή μπορεί να μας βάλει σε σκέψεις)...
Συνέχισε έτσι. Χαίρομαι πολύ που υπάρχεις γύρω μας. Και το εννοώ...
*sintagespareas.gr
Είχα πολύ καιρό να μπω, Βασίλη (επ΄ ευκαιρία εμένα με λένε Χριστίνα) και έριξα μια ματιά στα θέματα. Θέλησα να δω και τα δικά σου post...
Το ΄χα ξαναπεί - πέρυσι - και θα το ξαναπώ, όπως μου βγαίνει : Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που κάνεις. Πολύ. Απλά, ταπεινά, ήρεμα (χωρίς καθόλου "φασαρία" - με την ευρεία έννοια...) ασχολείσαι με αυτά, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεχάσει...
Και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα (και ευτυχώς είναι πολλοί) που δεν διστάζουν να καταπιαστούν με θέματα όχι τόσο ευχάριστα (βλέπεις υπάρχει κι αυτή η άποψη...που επικρατεί τα τελευταία χρόνια που θέλει μόνο χαμόγελα...και μακριά - κι αλάργα - οτιδήποτε φέρνει λύπη ή μπορεί να μας βάλει σε σκέψεις)...
Συνέχισε έτσι. Χαίρομαι πολύ που υπάρχεις γύρω μας. Και το εννοώ...
*sintagespareas.gr
Παρόμοια θέματα
» Το συγκινητικό μήνυμα του μοναχικού διαδηλωτή
» Το συγκινητικό μήνυμα του 38χρονου Κτιστάκη από την Εντατική
» Περιπέτεια υγείας για γνωστό ηθοποιό. Συγκινητικό μήνυμα
» Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας για τον πατέρα της που κάνει το γύρο του διαδικτύου!
» Καλησπερα σας και απο εμενα
» Το συγκινητικό μήνυμα του 38χρονου Κτιστάκη από την Εντατική
» Περιπέτεια υγείας για γνωστό ηθοποιό. Συγκινητικό μήνυμα
» Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας για τον πατέρα της που κάνει το γύρο του διαδικτύου!
» Καλησπερα σας και απο εμενα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp