Κουλούρης: "Βαρέθηκα! Τραβήξτε τα βλέφαρα μου να δείτε αν τα βάφω"
Σελίδα 1 από 1
«Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι. Τραβήξτε τα βλέφαρα μου να δείτε αν είναι βαμμένα!» τονίζει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή» εξηγεί ο κ. Κουλούρης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το επεισόδιο με τους αστυνομικούς που ακολούθησε την τροχαία παράβασή του.
«Απλά παραβίασα ένα κόκκινο και ζήτησα από την πρώτη στιγμή συγγνώμη γι' αυτό» τονίζει ο ίδιος, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ανεξέλεγκτη τροπή η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι στο πρόσωπό του «βρήκαν τον κάθε πολιτικό που αυτή την περίοδο είναι στο πυρ το εξώτερον, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο των δεινών που περνάει ο τόπος μας».
Αναφορικά με τον Χρήστο Παπουτσή, με τον οποίο ξέσπασε κόντρα μετά την κίνησή του να συγχαρεί τους αστυνομικούς για τη στάση τους απέναντι στον πρώην υπουργό, ο κ. Κουλούρης τον χαρακτηρίζει «αφελή» και αναφέρει πως «βρήκε ευκαιρία να συγχαρεί τους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν τον Κουλούρη που πέρασε με κόκκινο. Μου προκάλεσε οίκτο ο Χρήστος Παπουτσής με αυτή του την κίνηση, επειδή δεν χρειαζόταν. Τη δουλειά τους έκαναν. Ο ίδιος όμως λειτούργησε με την κλασσική συμπεριφορά του κόμπλεξ που έχει ο ευεργετηθείς απέναντι στον ευεργέτη του. Λυπάμαι πολύ γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Απέδειξε την κακότητά του, την εμπάθεια και το κόμπλεξ. Μα πάνω απ' όλα, πούλησε τον ευεργέτη του με τον πιο χυδαίο τρόπο».
Τονίζοντας, τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον εάν δε φύγει ο Παπανδρέου από την προεδρία του κόμματος, ο κ. Κουλούρης επισημαίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε μεθοδεύσει την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ: «Παρέδωσε τον τόπο και αυτό εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ήταν αφελής, ανίδεος και ανίκανος αλλά πιστεύω ότι μεθόδευσε και την παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Αυτές τις ημέρες βουήζει στα αυτιά μου μια φράση του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, που αφορούσε το Γιώργο. Έχω ευπρέπεια και δεν θα την πω όλη άλλα ένα απόσπασμά της έλεγε "αλοίμο στον τόπο"...».
Star.gr
«Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι. Τραβήξτε τα βλέφαρα μου να δείτε αν είναι βαμμένα!» τονίζει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή» εξηγεί ο κ. Κουλούρης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το επεισόδιο με τους αστυνομικούς που ακολούθησε την τροχαία παράβασή του.
«Απλά παραβίασα ένα κόκκινο και ζήτησα από την πρώτη στιγμή συγγνώμη γι' αυτό» τονίζει ο ίδιος, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ανεξέλεγκτη τροπή η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι στο πρόσωπό του «βρήκαν τον κάθε πολιτικό που αυτή την περίοδο είναι στο πυρ το εξώτερον, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο των δεινών που περνάει ο τόπος μας».
Αναφορικά με τον Χρήστο Παπουτσή, με τον οποίο ξέσπασε κόντρα μετά την κίνησή του να συγχαρεί τους αστυνομικούς για τη στάση τους απέναντι στον πρώην υπουργό, ο κ. Κουλούρης τον χαρακτηρίζει «αφελή» και αναφέρει πως «βρήκε ευκαιρία να συγχαρεί τους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν τον Κουλούρη που πέρασε με κόκκινο. Μου προκάλεσε οίκτο ο Χρήστος Παπουτσής με αυτή του την κίνηση, επειδή δεν χρειαζόταν. Τη δουλειά τους έκαναν. Ο ίδιος όμως λειτούργησε με την κλασσική συμπεριφορά του κόμπλεξ που έχει ο ευεργετηθείς απέναντι στον ευεργέτη του. Λυπάμαι πολύ γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Απέδειξε την κακότητά του, την εμπάθεια και το κόμπλεξ. Μα πάνω απ' όλα, πούλησε τον ευεργέτη του με τον πιο χυδαίο τρόπο».
Τονίζοντας, τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον εάν δε φύγει ο Παπανδρέου από την προεδρία του κόμματος, ο κ. Κουλούρης επισημαίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε μεθοδεύσει την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ: «Παρέδωσε τον τόπο και αυτό εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ήταν αφελής, ανίδεος και ανίκανος αλλά πιστεύω ότι μεθόδευσε και την παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Αυτές τις ημέρες βουήζει στα αυτιά μου μια φράση του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, που αφορούσε το Γιώργο. Έχω ευπρέπεια και δεν θα την πω όλη άλλα ένα απόσπασμά της έλεγε "αλοίμο στον τόπο"...».
Star.gr
Παρόμοια θέματα
» ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΚΛΕΙΝΩ ΑΡΓΑ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΜΟΥ
» Mε ληγμένο δίπλωμα οδήγησης ο Κ. Κουλούρης
» Ο Κίμων Κουλούρης στη Λάμψη μιλά για το δράμα του – κλαίω
» Ο Κουλούρης είναι fast and furious (και πολύ ΠΑΣΟΚ)
» ΔΕΙΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΗ
» Mε ληγμένο δίπλωμα οδήγησης ο Κ. Κουλούρης
» Ο Κίμων Κουλούρης στη Λάμψη μιλά για το δράμα του – κλαίω
» Ο Κουλούρης είναι fast and furious (και πολύ ΠΑΣΟΚ)
» ΔΕΙΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΗ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp