Τσάκωνας: «αν αυτοκτονούσα, θα πήγαινα να πυρποληθώ στη Βουλή»
Σελίδα 1 από 1
Το ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και σκεφτόταν να βγει στους δρόμους με μία λατέρνα για να μαζέψει χρήματα, αλλά και να αυτοκτονήσει, αποκάλυψε ο Κώστας Τσάκωνας ενώ τόνισε πως αν σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του θα πήγαινε να αυτοπυρποληθεί έξω από τη Βουλή!
«Η αυτοκτονία ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Αν είχα σκοπό να διαπράξω μια τέτοια πράξη, θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χάλι που έχει βρει αυτή τη χώρα», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ αποκαλύπτει πως το έχει σκεφτεί πολλές φορές. «Μερικές φορές πέρασε από το μυαλό μου. Δεν το έχω κάνει γιατί έχω δυο ανάπηρα αδέρφια που συντηρώ. Αν φύγω από τη ζωή, δεν ξέρω τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.
Ο Κώστας Τσάκωνας εξομολογήθηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ύστερα και από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στον δρόμο: «ξερίζωναν ένα δέντρο κι ενώ οδηγούσα το μηχανάκι μου έπεσε στο κεφάλι. Δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο. Είχα απώλεια πρόσφατης μνήμης και δεν μπορούσα να θυμηθώ. Ήταν πλήγμα και οικονομικά και συναισθηματικά και ψυχολογικά».
«Το 2011 έκοψαν και το προνιακό επίδομα που έπαιρναν τα αδέρφια μου. Έφτασα σε απόγνωση. Αυτό το επίδομα βοηθούσε. Πληρώνω από την τσέπη μου μέρα παρά μέρα κοινωνικό λειτουργό να τους βοηθήσει. Έχω γυναίκα στη οποία δίνω 750 ευρώ την ημέρα και παίρνω 1.118 ευρώ σύνταξη και κάθε μήνα μου την πετσοκόβουν . Έχω κατασκευάσει μια λατέρνα και ήμουν έτοιμος να βγω στους δρόμους ζητώντας χρήματα από τους περαστικούς», λέει ο ηθοποιός.
Κλείνοντας, ο Κώστας Τσάκωνας δεν κρύβει την οργή και την απαισιοδοξία του: «ονειρεύομαι έναν καλύτερο κόσμο, ο οποίος φοβάμαι ότι δεν θα ‘ρθει. Έρχονται χειρότερα. Όταν βλέπεις ότι μέσα σε δύο χρόνια δηλώθηκαν τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες και ανθρώπους που ψάχνουν για φαγητό στους δρόμους, στεναχωριέσαι και απελπίζεσαι»!
Πηγή: star
Το ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και σκεφτόταν να βγει στους δρόμους με μία λατέρνα για να μαζέψει χρήματα, αλλά και να αυτοκτονήσει, αποκάλυψε ο Κώστας Τσάκωνας ενώ τόνισε πως αν σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του θα πήγαινε να αυτοπυρποληθεί έξω από τη Βουλή!
«Η αυτοκτονία ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Αν είχα σκοπό να διαπράξω μια τέτοια πράξη, θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χάλι που έχει βρει αυτή τη χώρα», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ αποκαλύπτει πως το έχει σκεφτεί πολλές φορές. «Μερικές φορές πέρασε από το μυαλό μου. Δεν το έχω κάνει γιατί έχω δυο ανάπηρα αδέρφια που συντηρώ. Αν φύγω από τη ζωή, δεν ξέρω τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.
Ο Κώστας Τσάκωνας εξομολογήθηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ύστερα και από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στον δρόμο: «ξερίζωναν ένα δέντρο κι ενώ οδηγούσα το μηχανάκι μου έπεσε στο κεφάλι. Δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο. Είχα απώλεια πρόσφατης μνήμης και δεν μπορούσα να θυμηθώ. Ήταν πλήγμα και οικονομικά και συναισθηματικά και ψυχολογικά».
«Το 2011 έκοψαν και το προνιακό επίδομα που έπαιρναν τα αδέρφια μου. Έφτασα σε απόγνωση. Αυτό το επίδομα βοηθούσε. Πληρώνω από την τσέπη μου μέρα παρά μέρα κοινωνικό λειτουργό να τους βοηθήσει. Έχω γυναίκα στη οποία δίνω 750 ευρώ την ημέρα και παίρνω 1.118 ευρώ σύνταξη και κάθε μήνα μου την πετσοκόβουν . Έχω κατασκευάσει μια λατέρνα και ήμουν έτοιμος να βγω στους δρόμους ζητώντας χρήματα από τους περαστικούς», λέει ο ηθοποιός.
Κλείνοντας, ο Κώστας Τσάκωνας δεν κρύβει την οργή και την απαισιοδοξία του: «ονειρεύομαι έναν καλύτερο κόσμο, ο οποίος φοβάμαι ότι δεν θα ‘ρθει. Έρχονται χειρότερα. Όταν βλέπεις ότι μέσα σε δύο χρόνια δηλώθηκαν τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες και ανθρώπους που ψάχνουν για φαγητό στους δρόμους, στεναχωριέσαι και απελπίζεσαι»!
Πηγή: star
* * * Xrysa * * *- Διαχειριστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Agrinio
Έλαβες ευχαριστώ : 143
Browser :
Παρόμοια θέματα
» Υψηλοί τόνοι στη Βουλή από την πρόταση της ΔΗΜ.ΑΡ. για περικοπή προνομίων των αξιωματούχων της Βουλή
» O Kώστας Τσάκωνας στη Ζούγκλα
» Από τις στροφές της Τσακώνας η κυκλοφορία την Τετάρτη και την Πέμπτη
» Μπήκαν οι πύργοι και τα τόξα στη γέφυρα της Τσακώνας
» ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ-Κυκλοφόρησαν ότι αυτοκτόνησε ο Κώστας Τσακώνας !
» O Kώστας Τσάκωνας στη Ζούγκλα
» Από τις στροφές της Τσακώνας η κυκλοφορία την Τετάρτη και την Πέμπτη
» Μπήκαν οι πύργοι και τα τόξα στη γέφυρα της Τσακώνας
» ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ-Κυκλοφόρησαν ότι αυτοκτόνησε ο Κώστας Τσακώνας !
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp