Αποχωρεί από τον ΠΑΟ ο Δ. Γιαννακόπουλος
TrelosTwnFm-News :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ :: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σελίδα 1 από 1
Δριμύ κατηγορώ στον θείο του Θανάση
«Βόμβα» μεγατόνων στον Παναθηναϊκό! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΚΑΕ κατηγορώντας τον θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, για χρέη που άφησε και απέκρυψε από τον ίδιο.
Όλοι περίμεναν πως η έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα γινόταν για να ανακοινώσει τις θέσεις του συλλόγου μετά την κράτηση του Μάικ Μπατίστ για χρέη που του αποδίδονταν προς την εφορία, αλλά τελικά το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια ήταν πολύ μεγαλύτερο και προκαλεί τριγμούς στην ομάδα τόσο για το αποψινό ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, όσο και (κυρίως) για το μέλλον της ομάδας.
«Από το 1987 η οικογένειά μου έχει το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 τη διαχείριση είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια την παρέλαβε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα τελευταία δύο χρόνια ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές, αυτό δεν κατέστη εφικτό και μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.
Όταν ζήτησα να πάρω τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια μου, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μία πολύ διαφορετική εικόνα και σήμερα διαπίστωσα την πραγματική κατάσταση», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πέρασε στην επίθεση κατά του θείου του.
«Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό. Το ίδιο και αρκετοί παίκτες. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν.
Πολλοί μου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Στα 38 μου έχω πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα», πρόσθεσε, για να καταλήξει με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή: «Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση οποιουδήποτε. Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές. Αν θέλει οποιοσδήποτε είμαι έτοιμος να του τις παραχωρήσω δωρεάν. Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος, θα τις επιστρέψω στον Ερασιτέχνη, όπου και ανήκουν».
Πηγή: sport-fm.gr
Δριμύ κατηγορώ στον θείο του Θανάση
«Βόμβα» μεγατόνων στον Παναθηναϊκό! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΚΑΕ κατηγορώντας τον θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, για χρέη που άφησε και απέκρυψε από τον ίδιο.
Όλοι περίμεναν πως η έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα γινόταν για να ανακοινώσει τις θέσεις του συλλόγου μετά την κράτηση του Μάικ Μπατίστ για χρέη που του αποδίδονταν προς την εφορία, αλλά τελικά το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια ήταν πολύ μεγαλύτερο και προκαλεί τριγμούς στην ομάδα τόσο για το αποψινό ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, όσο και (κυρίως) για το μέλλον της ομάδας.
«Από το 1987 η οικογένειά μου έχει το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 τη διαχείριση είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια την παρέλαβε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα τελευταία δύο χρόνια ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές, αυτό δεν κατέστη εφικτό και μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.
Όταν ζήτησα να πάρω τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια μου, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μία πολύ διαφορετική εικόνα και σήμερα διαπίστωσα την πραγματική κατάσταση», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πέρασε στην επίθεση κατά του θείου του.
«Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό. Το ίδιο και αρκετοί παίκτες. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν.
Πολλοί μου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Στα 38 μου έχω πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα», πρόσθεσε, για να καταλήξει με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή: «Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση οποιουδήποτε. Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές. Αν θέλει οποιοσδήποτε είμαι έτοιμος να του τις παραχωρήσω δωρεάν. Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος, θα τις επιστρέψω στον Ερασιτέχνη, όπου και ανήκουν».
Πηγή: sport-fm.gr
TrelosTwnFm-News :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ :: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp