TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας από 5 έως 7 Μαρτίου στην Costa Navarino

Πήγαινε κάτω

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας από 5 έως 7 Μαρτίου στην Costa Navarino Empty Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας από 5 έως 7 Μαρτίου στην Costa Navarino

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Τετ 20 Φεβ - 20:01

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας από 5 έως 7 Μαρτίου στην Costa Navarino

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας από 5 έως 7 Μαρτίου στην Costa Navarino B8602d0442af91503d7d931ba2c0c4e4_XL

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας συνδιοργανώνουν τα «Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών εστίασης της Μεσσηνίας». Τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 5, 6 και 7 Μαρτίου στην Costa Navarino υπό την αιγίδα του περιοδικού ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ και των Βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι».



Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αποτελούν την τρίτη και τελευταία φάση του προγράμματος «Ανάδειξη και Καθιέρωση της Μεσσηνιακής Κουζίνας». Στόχος των σεμιναρίων είναι η ενίσχυση της προσπάθειας για την ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνιακής Κουζίνας, την προώθηση των Μεσσηνιακών τοπικών προϊόντων, τη βελτίωση του προσφερόμενου αγροτικού, γαστρονομικού και τουριστικού προϊόντος στην περιοχή, καθώς και την αναβάθμιση των υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης.

Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν πολλά επίκαιρα και σημαντικά θέματα γύρω από την εστίαση. Μερικά από αυτά είναι η ανάδειξη της αξίας και των πλεονεκτημάτων των τοπικών προϊόντωνκαι γαστρονομικών ιδιαιτεροτήτων της Μεσσηνίας, η σχέση γαστρονομίας και τουρισμού καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ τοπικών παραγωγών και επαγγελματιών εστίασης.

Περισσότεροι από 20 έγκριτοι και καταξιωμένοι πανελλαδικά και διεθνώς επιστήμονες, επαγγελματίες, βραβευμένοι σεφ, κριτικοί γεύσης και άλλοι ειδικοί του χώρου της γαστρονομίας και του τουρισμού θα συμμετάσχουν στο τριήμερο πρόγραμμα. Σεφ όπως οι Λευτέρης Λαζάρου, Δόξης Μπεκρής, Χριστόφορος Πέσκιας, Νίκος Φωτιάδης, Νίκος Σαράντος και Δημήτρης Σκαρμούτσος, δημοσιογράφοι όπως οι ΔιονύσηςΚούκης, Νίκη Μηταρέα, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Χριστιάνα Σταματέλου και Θάλεια Τσιχλάκη, θα παρουσιάσουν σύγχρονες τεχνικές και διαδικασίες για την αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων εστίασης της Μεσσηνίας.

Ο κ. Ξενοφών Κάππας Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι πουτα Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών εστίασης της Μεσσηνίας, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τοεπιτυχημένο Πρόγραμμα Ανάδειξης και καθιέρωσης της Μεσσηνιακής κουζίνας. Ευχαριστούμε θερμά τους εξαιρετικούς εισηγητές που δέχθηκαν να βοηθήσουν το έργο μας» και συμπλήρωσε: «Αποστολή του Ιδρύματος είναι η συμβολή στη συνέχιση του έργου που ξεκίνησε ο Καπετάν Βασίλης με σκοπό την καθιέρωση της Μεσσηνίας ως παγκόσμιου τουριστικού και γαστρονομικού προορισμού».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Μανιάτης δήλωσε «Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας βρίσκεται πάντα δίπλα σε προσπάθειες που έχουν στόχο να αναδείξουν την περιοχή μας, την ιστορία και την παράδοση της καθώς και να την αναπτύξουν οικονομικά» και συμπλήρωσε:«Είμαστε σίγουροι ότι τα Σεμινάρια θα προσφέρουν σημαντικότατη βοήθεια και ενημέρωση στους επαγγελματίες της εστίασης της Μεσσηνίας με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την περαιτέρω ανάπτυξή της την οποία όλοι επιδιώκουμε».


Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και οι εισηγητές των σεμιναρίων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο: www.kalamatacvb.gr & www.messinianchamber.gr . Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 5, 6 & 7 Μαρτίου 2013, από τις 09:30-17:00, στο συνεδριακό House of Events (Navarino Dunes, Costa Navarino).

*eleftheriaonline.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας από 5 έως 7 Μαρτίου στην Costa Navarino 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης