Αλέξια: Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Σελίδα 1 από 1
Η γνωστή τραγουδίστρια Αλέξια ανακοίνωσε η ίδια ότι ακυρώνει προγραμματισμένες εμφάνισεις λόγω υγείας.
Η τραγουδίστρια μέσα της προσωπικής της σελίδας στο facebook έκανε γνωστό στους θαυμαστές της πως είναι πρώτη φορά που ακυρώνει εμφανίσεις.
Η αλέξια είπε ότι είναι αναγκασμένη λόγω ενός πρόβληματος στις φωνητικές της χορδές.
Το πρόβλημα το αντιλήφθηκε στις αρχές του 2012 όταν ηχογραφούσε το θέμα μιας ταινίας στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, δεν είπε πότε θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της.
Το μήνυμα της Αλέξιας είναι το παρακάτω:
«Γειά σας,
Θέλω να σας ενημερώσω, να σας ανακοινώσω ότι είμαι αναγκασμένη να ακυρώσω την συναυλία μου στο Fuzz, επ' αορίστου.
Ο λόγος είναι ένα ατύχημα που είχα στις φωνητικές μου χορδές. Παρατήρησα ότι άρχισε στις αρχές του 2012, όταν τραγούδησα και ηχογράφησα
το μουσικό θέμα μιάς ταινίας στο Λος Άντζελες.
Μετά άρχισα να φτιάχνω το πρόγραμμα της συναυλίας μου στο BOZAR στις Βρυξέλες, το οποίο ήταν conceptual, εννοιολογικό.
Τον Νοέμβριο ολοκλήρωσα 2 Jazz δίσκους, στο Λος Άντζελες, το "BIRDS HAVE TO FLY" σε μουσική του Peter Massink και σε στίχους και φωνή δική μου, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί διαδυκτιακά σε λίγες μέρες.
Ο 2ος δίσκος, περιλαμβάνει 19 κλασσικά Jazz τραγούδια, και με συνοδεύει στο πιάνο ο 90-χρονος πιανίστας της Ella Fitzgerald, της Doris Day, της Anita O' Day και του Sammy Davis Jr.: ο Paul Smith.
Έπειτα συνέχισα με εντατικές πρόβες γιά την συναυλία μου στις Βρυξέλες, στο θέατρο BOZAR, γιά την τελετή λήξεως της Κυπριακής προεδρίας στην Ευρωπαική Ένωση, με ταξίδια στην Σόφια και στην Αθήνα.
Συνεχίστηκαν οι εμφανίσεις μου στην Κύπρο, 2 μέρες μετά, συνεχόμενα, μέχρι και πρίν από 15 μέρες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κουραστούν οι φωνητικές μου χορδές περαιτέρω.
Είχα ορισμένες ενοχλήσεις και ενδείξεις, αλλά επειδή πάντα προετοιμάζομαι με ασκήσεις και προθέρμανση, η φωνή μου
γινόταν πάντα καλά, οπότε κάθε φορά ένοιωθα ότι περνούσε.
Θεώρησα λοιπόν, ότι υπαίτιος ήταν ένα κρυολόγημα διαρκείας, το οποίο διήρκησε όλο τον Νοέμβριο και μέρος του Δεκέμβρη.
Μετά από εξέταση ειδικών ΟΡΙΛΑ, οι οποίοι μου επέβαλαν πλήρη αφωνία, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ακυρώσω την εμφάνιση μου στο FUZZ, παρόλο που δεν έχω ακυρώσει ποτέ, καμμία μου εμφάνιση σε όλη μου την καριέρα.
Το σημαντικότερο όμως γιά μένα αυτή την στιγμή, είναι να κάνω το πάν ώστε να θεραπευτεί η φωνή μου, έτσι ώστε να συνεχίσω να μοιράζομαι μαζί σας Μουσικές μέσω της φωνής μου. Περίμενα με χαρά να τραγουδήσω για το Ελλαδικό κοινό μετά από χρόνια. Η τελευταία φορά που τραγούδησα γιά σας ήταν στο Ηρώδειο μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και με την συμμετοχή πολλών αξιόλογων Ελλήνων καλλιτεχνών, σε μιά συναυλία γιά τους πυρόπληκτους και πέρσι στο Μέγαρο Φίλων Μουσικής σαν guest στην συναυλία της Madeleine Peyroux.
Μου έχει λήψει να τραγουδήσω γιά σας!
Θα σας κρατώ ενήμερους σχετικά με την προόδο της ίασης μου.
Σας στέλνω Αγάπη και σας Ευχαριστώ γιά την κατανόηση.
Καλή αντάμωση.
Σας ευχαριστώ,
Αλέξια
*madata.gr
Η γνωστή τραγουδίστρια Αλέξια ανακοίνωσε η ίδια ότι ακυρώνει προγραμματισμένες εμφάνισεις λόγω υγείας.
Η τραγουδίστρια μέσα της προσωπικής της σελίδας στο facebook έκανε γνωστό στους θαυμαστές της πως είναι πρώτη φορά που ακυρώνει εμφανίσεις.
Η αλέξια είπε ότι είναι αναγκασμένη λόγω ενός πρόβληματος στις φωνητικές της χορδές.
Το πρόβλημα το αντιλήφθηκε στις αρχές του 2012 όταν ηχογραφούσε το θέμα μιας ταινίας στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, δεν είπε πότε θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της.
Το μήνυμα της Αλέξιας είναι το παρακάτω:
«Γειά σας,
Θέλω να σας ενημερώσω, να σας ανακοινώσω ότι είμαι αναγκασμένη να ακυρώσω την συναυλία μου στο Fuzz, επ' αορίστου.
Ο λόγος είναι ένα ατύχημα που είχα στις φωνητικές μου χορδές. Παρατήρησα ότι άρχισε στις αρχές του 2012, όταν τραγούδησα και ηχογράφησα
το μουσικό θέμα μιάς ταινίας στο Λος Άντζελες.
Μετά άρχισα να φτιάχνω το πρόγραμμα της συναυλίας μου στο BOZAR στις Βρυξέλες, το οποίο ήταν conceptual, εννοιολογικό.
Τον Νοέμβριο ολοκλήρωσα 2 Jazz δίσκους, στο Λος Άντζελες, το "BIRDS HAVE TO FLY" σε μουσική του Peter Massink και σε στίχους και φωνή δική μου, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί διαδυκτιακά σε λίγες μέρες.
Ο 2ος δίσκος, περιλαμβάνει 19 κλασσικά Jazz τραγούδια, και με συνοδεύει στο πιάνο ο 90-χρονος πιανίστας της Ella Fitzgerald, της Doris Day, της Anita O' Day και του Sammy Davis Jr.: ο Paul Smith.
Έπειτα συνέχισα με εντατικές πρόβες γιά την συναυλία μου στις Βρυξέλες, στο θέατρο BOZAR, γιά την τελετή λήξεως της Κυπριακής προεδρίας στην Ευρωπαική Ένωση, με ταξίδια στην Σόφια και στην Αθήνα.
Συνεχίστηκαν οι εμφανίσεις μου στην Κύπρο, 2 μέρες μετά, συνεχόμενα, μέχρι και πρίν από 15 μέρες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κουραστούν οι φωνητικές μου χορδές περαιτέρω.
Είχα ορισμένες ενοχλήσεις και ενδείξεις, αλλά επειδή πάντα προετοιμάζομαι με ασκήσεις και προθέρμανση, η φωνή μου
γινόταν πάντα καλά, οπότε κάθε φορά ένοιωθα ότι περνούσε.
Θεώρησα λοιπόν, ότι υπαίτιος ήταν ένα κρυολόγημα διαρκείας, το οποίο διήρκησε όλο τον Νοέμβριο και μέρος του Δεκέμβρη.
Μετά από εξέταση ειδικών ΟΡΙΛΑ, οι οποίοι μου επέβαλαν πλήρη αφωνία, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ακυρώσω την εμφάνιση μου στο FUZZ, παρόλο που δεν έχω ακυρώσει ποτέ, καμμία μου εμφάνιση σε όλη μου την καριέρα.
Το σημαντικότερο όμως γιά μένα αυτή την στιγμή, είναι να κάνω το πάν ώστε να θεραπευτεί η φωνή μου, έτσι ώστε να συνεχίσω να μοιράζομαι μαζί σας Μουσικές μέσω της φωνής μου. Περίμενα με χαρά να τραγουδήσω για το Ελλαδικό κοινό μετά από χρόνια. Η τελευταία φορά που τραγούδησα γιά σας ήταν στο Ηρώδειο μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και με την συμμετοχή πολλών αξιόλογων Ελλήνων καλλιτεχνών, σε μιά συναυλία γιά τους πυρόπληκτους και πέρσι στο Μέγαρο Φίλων Μουσικής σαν guest στην συναυλία της Madeleine Peyroux.
Μου έχει λήψει να τραγουδήσω γιά σας!
Θα σας κρατώ ενήμερους σχετικά με την προόδο της ίασης μου.
Σας στέλνω Αγάπη και σας Ευχαριστώ γιά την κατανόηση.
Καλή αντάμωση.
Σας ευχαριστώ,
Αλέξια
*madata.gr
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp