Ονόμασε τα παιδιά του Αδόλφο Χίτλερ και Άρια Φυλή!
Σελίδα 1 από 1
Νοσταλγός του ναζισμού κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του
Ένας αυτοαποκαλούμενος ναζιστής που έχασε την κηδεμονία του παιδιού του όταν του έδωσε το όνομα Αδόλφος Χίτλερ, έκανε χθες πρόταση γάμου στη σύντροφό του.
Ο Heath Campbell γονάτισε, όπως είθισται τη στιγμή αυτή, μπροστά σε ένα σιντριβάνι στο Easton της Ρennsylvania, με πλήρη στολή Ναζί, για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Bethanie White, μέλος της οργάνωσης «Hitler's Order».
Το θέαμα έκανε τους περαστικούς να κοντοσταθούν, όχι μόνο λόγω της πρότασης αλλά και λόγω της ενδυμασίας των μελλόνυμφων.
Η πρώην σύζυγός του Campbell, πάντως, ισχυρίζεται πως είναι ένας βίαιος τύραννος που τη χτυπούσε και έχει εμμονή με το διάβολο.
Κατά τη διάρκεια των τριών ετών του έγγαμου βίου τους, ο Campbell επιχείρησε να δώσει στο πρώτο τους παιδί το όνομα Lucifer επειδή πίστευε πως ήταν ο διάβολος. Αλλά η τότε σύζυγός του Cathy τον έπεισε να του δώσουν το όνομα του πατέρα του.
Ο Campbell εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο με πλήρη στολή ναζί και προσπάθησε να πείσει τον δικαστή πως είναι καλός πατέρας.
«Λέει πως η μητέρα του βιάστηκε και πως ο ίδιος ήταν ο σπόρος του κακού που φυτεύτηκε μέσα της», υποστήριξε η Cathy. «Πίστευε πως ήταν ο διάβολος που ξαναγεννήθηκε για να κατακτήσει τον κόσμο. Έλεγε ‘πιστεύω στο διάβολο, λατρεύω το διάβολο, είμαι ο διάβολος’. Μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες ήταν να με πηγαίνει βόλτα στο νεκροταφείο για να μου δείξει πού θα με έθαβε όταν θα με σκότωνε», πρόσθεσε.
Ο Campbell ισχυρίζεται πως ποτέ δεν βιαιοπράγησε έναντι των παιδιών του αλλά η πρώην σύζυγός του υποστηρίζει πως μια φορά θύμωσε τόσο με τον 2χρονο γιο τους που άρπαξε την αναμμένη ηλεκτρική σκούπα και την κράτησε μερικά εκατοστά από το πρόσωπο του παιδιού. «Ήταν τρομοκρατημένος, τέσσερα χρόνια μετά ακόμα κλαίει μόλις δει σκούπα», τόνισε.
Δεν έχει πάντως δει τα παιδιά του εδώ και δύο χρόνια ενώ τα τρία μεγαλύτερα έχουν υιοθετηθεί.
«Θα πω στο δικαστή πως αγαπώ τα παιδιά μου, θέλω να σταθώ πατέρας τους, αφήστε με να το κάνω, αφήστε με να αποδείξω πως είμαι καλός πατέρας», δήλωσε ο ίδιος λίγο πριν τη δίκη.
Τα τρία από τα παιδιά του έχουν τα ονόματα Adolf Hitler, Joycelynn Aryan Nation και Ηonszlynn Hinler.
Το 2010 το δικαστήριο έκρινε πως υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις κακοποίησης ή παραμέλησης και οικιακής βίας προκειμένου να βρεθεί άλλη στέγη για τα παιδιά, τονίζοντας πως αυτό δεν είχε σχέση με τα ονόματά τους.
Ο Cambell πάντως είπε πως επέλεξε να ονομάσει το γιο του Αδόλφο Χίτλερ επειδή δεν θα υπήρχε κανένας άλλος σε όλο τον κόσμο με το ίδιο όνομα.
*newsbeast.gr
Νοσταλγός του ναζισμού κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του
Ένας αυτοαποκαλούμενος ναζιστής που έχασε την κηδεμονία του παιδιού του όταν του έδωσε το όνομα Αδόλφος Χίτλερ, έκανε χθες πρόταση γάμου στη σύντροφό του.
Ο Heath Campbell γονάτισε, όπως είθισται τη στιγμή αυτή, μπροστά σε ένα σιντριβάνι στο Easton της Ρennsylvania, με πλήρη στολή Ναζί, για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Bethanie White, μέλος της οργάνωσης «Hitler's Order».
Το θέαμα έκανε τους περαστικούς να κοντοσταθούν, όχι μόνο λόγω της πρότασης αλλά και λόγω της ενδυμασίας των μελλόνυμφων.
Η πρώην σύζυγός του Campbell, πάντως, ισχυρίζεται πως είναι ένας βίαιος τύραννος που τη χτυπούσε και έχει εμμονή με το διάβολο.
Κατά τη διάρκεια των τριών ετών του έγγαμου βίου τους, ο Campbell επιχείρησε να δώσει στο πρώτο τους παιδί το όνομα Lucifer επειδή πίστευε πως ήταν ο διάβολος. Αλλά η τότε σύζυγός του Cathy τον έπεισε να του δώσουν το όνομα του πατέρα του.
Ο Campbell εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο με πλήρη στολή ναζί και προσπάθησε να πείσει τον δικαστή πως είναι καλός πατέρας.
«Λέει πως η μητέρα του βιάστηκε και πως ο ίδιος ήταν ο σπόρος του κακού που φυτεύτηκε μέσα της», υποστήριξε η Cathy. «Πίστευε πως ήταν ο διάβολος που ξαναγεννήθηκε για να κατακτήσει τον κόσμο. Έλεγε ‘πιστεύω στο διάβολο, λατρεύω το διάβολο, είμαι ο διάβολος’. Μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες ήταν να με πηγαίνει βόλτα στο νεκροταφείο για να μου δείξει πού θα με έθαβε όταν θα με σκότωνε», πρόσθεσε.
Ο Campbell ισχυρίζεται πως ποτέ δεν βιαιοπράγησε έναντι των παιδιών του αλλά η πρώην σύζυγός του υποστηρίζει πως μια φορά θύμωσε τόσο με τον 2χρονο γιο τους που άρπαξε την αναμμένη ηλεκτρική σκούπα και την κράτησε μερικά εκατοστά από το πρόσωπο του παιδιού. «Ήταν τρομοκρατημένος, τέσσερα χρόνια μετά ακόμα κλαίει μόλις δει σκούπα», τόνισε.
Δεν έχει πάντως δει τα παιδιά του εδώ και δύο χρόνια ενώ τα τρία μεγαλύτερα έχουν υιοθετηθεί.
«Θα πω στο δικαστή πως αγαπώ τα παιδιά μου, θέλω να σταθώ πατέρας τους, αφήστε με να το κάνω, αφήστε με να αποδείξω πως είμαι καλός πατέρας», δήλωσε ο ίδιος λίγο πριν τη δίκη.
Τα τρία από τα παιδιά του έχουν τα ονόματα Adolf Hitler, Joycelynn Aryan Nation και Ηonszlynn Hinler.
Το 2010 το δικαστήριο έκρινε πως υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις κακοποίησης ή παραμέλησης και οικιακής βίας προκειμένου να βρεθεί άλλη στέγη για τα παιδιά, τονίζοντας πως αυτό δεν είχε σχέση με τα ονόματά τους.
Ο Cambell πάντως είπε πως επέλεξε να ονομάσει το γιο του Αδόλφο Χίτλερ επειδή δεν θα υπήρχε κανένας άλλος σε όλο τον κόσμο με το ίδιο όνομα.
*newsbeast.gr
Παρόμοια θέματα
» Αναρωτιούνται αν ο Κασιδιάρης ανήκει στη «λευκή φυλή»
» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Έλληνες - Αλβανοί -ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ
» Ψηλά τα χέρια Χιτλερ
» Μπουκάλια κρασιού με τον... Χίτλερ στην ετικέτα!
» Ο Χίτλερ μαθαίνει τον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας
» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Έλληνες - Αλβανοί -ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ
» Ψηλά τα χέρια Χιτλερ
» Μπουκάλια κρασιού με τον... Χίτλερ στην ετικέτα!
» Ο Χίτλερ μαθαίνει τον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp