Απολογία Καραμπέρη: Τι λέει για την Πάολα- Πόσα έχασε ο γιος του σε ένα βράδυ στο στοίχημα
Σελίδα 1 από 1
Απολογία Καραμπέρη: Τι λέει για την Πάολα- Πόσα έχασε ο γιος του σε ένα βράδυ στο στοίχημα
Με 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης και με αστυνομικό για προσωπικό οδηγό κυκλοφορούσε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Καραμπέρης. Όπως είπε σήμερα στην απολογία του,
διατηρούσε σε θυρίδες 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης! Σε ερώτηση του προέδρου, ποιος άνθρωπος έχει τόσα λεφτά σε θυρίδες για "ώρα ανάγκης", εκείνος απάντησε: "Εγώ, για να παίζω στοίχημα όταν έχω πληροφορίες".
Ο άνθρωπος που δηλώνει εξαρτημένος από τον τζόγο και ανακοίνωσε χτες στην απολογία του πως όταν βγει από τη φυλακή θα ανοίξει κέντρο απεξάρτησης, αποκάλυψε ότι παίζοντας μαζί με το γιο του στοίχημα στο διαδίκτυο, ο "μικρός" έχασε 50 χιλιάδες ευρώ σε ένα βράδυ!
Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τα φερόμενα ως θύματά του και ότι ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις έχει πέσει θύμα τοκογλυφίας.
Εντύπωση προκαλούν και όσα είπε για την γνωστή Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, την Πάολα και τον πρώην συζυγό της. Είπε πως εκείνος είχε διαγνώσει το ταλέντο της τραγουδίστριας εδώ και χρόνια: "Τότε η Πάολα δεν ήταν τόσο μεγάλο όνομα όπως τώρα που την παίρνεις για μία σεζόν και και βγάζει τα λεφτά που θα πάρει ένας υπάλληλος σε 5 χρόνια. Διέβλεπα το μέλλον και ότι θα την χρειαστεί ο αδερφός μου στα νυχτερινά μαγαζιά που είχε. Όταν έφτασαν στα χέρια μου επιταγές του συζύγου της Πάολα, επειδή τον γνώριζα προσωπικά του είπα "Τι είναι αυτά;", Μάρκο μου λέει δεν χρωστάω τίποτα. Τότε εγώ τις έσκισα επι τόπου".
*seleo.gr
Με 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης και με αστυνομικό για προσωπικό οδηγό κυκλοφορούσε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Καραμπέρης. Όπως είπε σήμερα στην απολογία του,
διατηρούσε σε θυρίδες 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης! Σε ερώτηση του προέδρου, ποιος άνθρωπος έχει τόσα λεφτά σε θυρίδες για "ώρα ανάγκης", εκείνος απάντησε: "Εγώ, για να παίζω στοίχημα όταν έχω πληροφορίες".
Ο άνθρωπος που δηλώνει εξαρτημένος από τον τζόγο και ανακοίνωσε χτες στην απολογία του πως όταν βγει από τη φυλακή θα ανοίξει κέντρο απεξάρτησης, αποκάλυψε ότι παίζοντας μαζί με το γιο του στοίχημα στο διαδίκτυο, ο "μικρός" έχασε 50 χιλιάδες ευρώ σε ένα βράδυ!
Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τα φερόμενα ως θύματά του και ότι ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις έχει πέσει θύμα τοκογλυφίας.
Εντύπωση προκαλούν και όσα είπε για την γνωστή Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, την Πάολα και τον πρώην συζυγό της. Είπε πως εκείνος είχε διαγνώσει το ταλέντο της τραγουδίστριας εδώ και χρόνια: "Τότε η Πάολα δεν ήταν τόσο μεγάλο όνομα όπως τώρα που την παίρνεις για μία σεζόν και και βγάζει τα λεφτά που θα πάρει ένας υπάλληλος σε 5 χρόνια. Διέβλεπα το μέλλον και ότι θα την χρειαστεί ο αδερφός μου στα νυχτερινά μαγαζιά που είχε. Όταν έφτασαν στα χέρια μου επιταγές του συζύγου της Πάολα, επειδή τον γνώριζα προσωπικά του είπα "Τι είναι αυτά;", Μάρκο μου λέει δεν χρωστάω τίποτα. Τότε εγώ τις έσκισα επι τόπου".
*seleo.gr
Παρόμοια θέματα
» Πόσα χρώματα βλέπουν οι άντρες και πόσα οι γυναίκες;
» Τραπεζικός έκλεβε από το ταμείο για να παίζει στοίχημα!
» Συνελήφθη 30χρονος για παράνομο στοίχημα μέσω Διαδικτύου
» Το μοιραίο στοίχημα...
» Σε απολογία όλη η Χρυσή Αυγή
» Τραπεζικός έκλεβε από το ταμείο για να παίζει στοίχημα!
» Συνελήφθη 30χρονος για παράνομο στοίχημα μέσω Διαδικτύου
» Το μοιραίο στοίχημα...
» Σε απολογία όλη η Χρυσή Αυγή
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp