TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

“Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία !

Πήγαινε κάτω

“Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία ! Empty “Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία !

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Πεμ 18 Ιουλ - 14:55

“Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία !

Φέτος το καλοκαίρι “χτυπάμε” δυνατά με τραγούδια ερωτικά, καλοκαιρινά… Με τραγούδια ψυχής που έχουν κάτι να προσφέρουν, έχουν κάτι να πουν… Ακούγοντας χτες το Ράδιο Ακρόαμα, τον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό των Σερρών και την εκπομπή του αγαπημένου ραδιοφωνικού παραγωγού της Βορειας Ελλάδας, Δημήτρη Δημητριάδη, ανακαλύψαμε ένα κομμάτι που μας ταξίδεψε….

Σας καλησπερίζουμε με το “Έχω νύχτες”, ένα τραγούδι της Καλλιόπης και του Τάκη Δέλτα !

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΤΙΧΟΙ:ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:ΜΙΧΑΛΑΡΑΣ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ:JOHN THANOS

ΜΙΞΗ-MASTERING: STUDIO HXOMETRO

Ποιά είναι η Καλλιόπη Ηλιοπούλου;

“Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία ! Iliopoulou-kalliopi

Γεννήθηκε τον Απρίλη του ’87 στην Αθήνα. Είναι Φιλόλογος. Η ενασχόλησή της με την μουσική ξεκινά στα χρόνια του δημοτικού όπου για 8 συναπτά έτη διδάσκεται την σπουδή της κλασσικής κιθάρας. Ακολουθεί μια παύση λόγω σχολικών εξετάσεων – κι έπειτα αρχίζει η δημιουργική περίοδος όπου συνθέτει δικά της τραγούδια. Η πρώτη της ολοκληρωμένη απόπειρα γίνεται με την ‘’ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ’’ την οποία και αποφασίζει να μοιραστεί σε μουσικό διαγωνισμό. Εκεί, την ανακαλύπτει ο Θάνος Χασιώτης, μουσικοσυνθέτης από τη Θεσσαλονίκη, κι έτσι απλά, ενώνουν τις δυνάμεις τους (με 500 και κάτι χιλιόμετρα απόσταση) – με πιο σοβαρή υφή αυτή την φορά και προκύπτουν δύο κομμάτια: “ΠΟΥ ‘ΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ” και μια unplugged ξένη απόπειρα “LOVE IN DISGUISE”. Έπειτα έρχεται και το “TRUE FEELINGS- ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ” σε μουσική του Άρη Λύτρα.

Και φτάνουμε στο “ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΣ”. Μέσω του ηχολήπτη Γιάννη Θάνου, έρχεται σε επαφή με τον Μιχαλάρα, τον Φώτη Καλαντζή και τον Τάκη Δέλτα, όπου και προκύπτει αυτή η ευκαιρία και η μετέπειτα συνεργασία.

Δηλώνει ερασιτέχνης καθώς αυτή η στάση την βοηθά να συνεχίσει να αγαπά αυτό που κάνει.

Ποιός είναι ο Τάκης Δέλτα;

“Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία ! Takis-delta

νήσυχο πνεύμα και αυτοδημιούργητο καλλιτέχνη μπορείς να τον χαρακτηρίσεις! Ξεκίνησε στα μουσικά μονοπάτια του hip-hop το 1996 και ακόμα δηλώνει ενεργός! Το 1999 έγραψε τα πρώτα του τραγούδια και πραγματοποίησε τα πρώτα του live με τους “apokalipsis”… Διατηρεί χαμηλό προφίλ και επιλέγει να μιλήσει με την μουσική του πορεία! Το 2005 κυκλοφόρησε διαδικτυακά τον πρώτο του δίσκο μαζί με τον Μιχαλάρα. Το project λεγόταν “πυξίδα” και τον επόμενο χρόνο, σαν μπλόφα πάλι με τον Μιχαλάρα το “μπλόφα η πυξίδα μας”. Την ίδια χρονιά συμμετείχε σε μιά Συλλογή του Δημήτρη Κουντούρη (ανδρείκελος Αποκάλυψις) που κυκλοφόρησε και στα Δισκοπωλεία… Πριν τέσσερα χρόνια αποφασίζει και φτιάχνει ένα demo, αλλά για διάφορους λόγους δεν κυκλοφόρησε! Το 2010 ολοκλήρωσε τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο “εσωτερικές αναζητήσεις”, όπου το χάρισε μέσω διαδικτύου!Από τότε έως και σήμερα συνεργάζεται με αρκετούς καλλιτέχνες, ενώ ταυτόχρονα βάζει στα σκαριά τον επόμενο προσωπικό του δίσκο….

Ρίξτε μιά ματιά στους στίχους, οι δύσπιστοι και νιώστε τους!

Η νύχτα με μεθάει και νιώθω ζαλισμένος

Σαν να’μαι σε φτερά αγγέλου ανεβασμένος

Και εκεί που είχε σβήσει,φούντωσε η φωτιά μου

Δεν είναι δανεικά πλέον τα όνειρά μου

Είναι μακρύς ο δρόμος και θα’χω λόγια λίγα

Μου φτάνει που δεν χάθηκες,μου φτάνει που σε βρήκα

Ότι άσχημο και άχαρο το έκανες στολίδι

Μα απόψε σου υπόσχομαι στον ουρανό ταξίδι

Ζούσα σε ένα κόσμο,

που δεν είχε μάθει,

πώς να συγχωρέσει,

τα δικά του λάθη

Άλλαξες τα πάντα,

σε ένα καλοκαίρι,

ο κόσμος να γυρίσει

πια δε μ’ενδιαφέρει

Κι έχω νύχτες τρελές,

που μαζί περπατήσαμε,

στις φωτιές τις μαγικές,

που εμάς μας δροσίσανε

Είσαι στη ψυχή μου

και στο κάθε κύτταρο μου,

ποτέ δε φανταζόμουνα,

έναν άγγελο δικό μου

Μαζί περπατήσαμε δεν το ξεχνώ

Τα μάτια σου πάλι θέλω να δώ

Θα είμαι εδώ για χρόνια ,θα είμαι εδώ για σένα

Τα αστέρια όλα του ουρανού θα σου’χω απλωμένα

Τα κύματα θα γράφουνε τραγούδια αγαπημένα

Ένα μόνο σου ζητώ να είσαι εδώ για μένα

Πρίν έρθεις είχα αγκαλιά μόνο τη μοναξιά μου

Μα έφυγε μακριά μου,σαν έγινες δικιά μουtakis delta

Σαν την αγκαλιά σου,

τίποτα δεν έχει,

όμορφα περνάμε

κι η χαρά μου τρέχει

Πάντα εδώ να μένεις,

να με ομορφαίνεις,

τη δικιά μου ανάσα,

πάντα ν’ανασαίνεις

*kefalonias.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : “Έχω νύχτες” – Ένα κομμάτι ψυχής – Μιά ερωτική καλοκαιρινή ιστορία ! 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης