Έκκληση για βοήθεια από άνεργους γονείς για το 4χρονο αγοράκι τους !
Σελίδα 1 από 1
Ηλεία: Με όγκο νοσηλεύεται 4χρονο αγοράκι από τη Γαστούνη!
Δύο μόλις μήνες πριν, ο μικρός Γιαννάκης Νταλάκας ήταν ένα ξέγνοιαστο 4χρονο αγοράκι που έπαιζε στις αλάνες και στους δρόμους της Γαστούνης μαζί με τους φίλους και τα άλλα τρία ανήλικα αδελφάκια του.
Κάποια στιγμή όμως, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα άρχισαν να επιδεινώνονται. Η διάγνωση των γιατρών «έκοψε τα πόδια» στους άνεργους γονείς του που προσπαθούν, μέσα στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.
Ο εγκέφαλος του μικρού Γιαννάκη πιέζεται από έναν μεγάλο όγκο, ο οποίος δεν μπορεί να χειρουργηθεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ακτινοθεραπεία…
Με τη βοήθεια των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο μικρός Γιαννάκης βρήκε μια ζεστή «αγκαλιά» στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Ελπίδα» της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Η πάθηση του τετράχρονου παιδιού αντιμετωπίστηκε αρχικά με την τοποθέτηση μίας βαλβίδας στον εγκέφαλό του, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους αφόρητους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες ξεκινά και τις ακτινοθεραπείες.
Η πολύτεκνη ωστόσο οικογένεια του μικρού Γιαννάκη, που φιλοξενείται στο σπίτι του παππού, ένα παλιό και μικρό σπίτι στον συνοικισμό της Αγκινάρας στη Γαστούνη, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Οι γονείς του 4χρονου παιδιού πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς στην Αθήνα, για να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού, στο κρεβάτι του πόνου, αφήνοντας τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά τους στο σπίτι του παππού που και αυτός ακόμα είναι άπορος.
Μιλώντας στo patrisnews.com ο παππούς του μικρού Γιαννάκη, κ. Λάμπρος Σούτας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς το αγγελούδι μας είναι σοβαρά άρρωστο, από την ασθένεια που δύσκολα γίνεται κανείς καλά. Αυτή η αρρώστια μας έχει διαλύσει σαν οικογένεια, αφού ο γιός μου και η νύφη μου πρέπει συνεχώς να ανεβαίνουν στην Αθήνα, αφήνοντας εδώ τα άλλα τρία τους παιδιά. Είναι και οι δύο άνεργοι και δεν έχουμε οικονομική στήριξη από πουθενά. Η κατάστασή μας είναι πολύ δύσκολη. Θέλω λοιπόν να καλέσω τους συνανθρώπους μας, όσοι μπορούν, να μας βοηθήσουν. Ακόμα και η παραμικρή βοήθεια αυτή τη στιγμή είναι για εμάς σημαντική για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδα των μετακινήσεων στην Αθήνα αλλά και της φροντίδας των άλλων τριών ανήλικων εγγονιών μου. Σε αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους γιατρούς και εδώ και στο Ρίο, αλλά και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο και ιδιαίτερα την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που δέχθηκε για θεραπεία τον εγγονό μου».
Η εφ. «Πατρίς» έχει στη διάθεσή της το τηλέφωνο και όλα τα στοιχεία της οικογένειας για όποιον μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο.
* Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορεί να καταθέσει όποιος μπορεί και επιθυμεί τη βοήθειά του είναι: Ταχυδρομείο 10009910976 στο όνομα του παππού κ. Λάμπρου Σούτα.
Επικοινωνήστε με την ΠΑΤΡΙΣ
E-mail : patrisnews@gmail.com
Λογιστήριο – Μικρές αγγελίες: 26210 22549
Κεντρικό – Δημοσιογράφοι: 26210 24059
Διεύθυνση: Θεμιστοκλεόυς 13, Πύργοςμ 5 χλμ. ΝΕΟ Πύργου – Πατρών
Στάθης Πουλιάσης
*patrisnews.com
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/ileia-me-ogko-nosileyetai-4hrono-agoraki-apo-ti-gastoyni#.UkAwSn_W6o0
Ηλεία: Με όγκο νοσηλεύεται 4χρονο αγοράκι από τη Γαστούνη!
Δύο μόλις μήνες πριν, ο μικρός Γιαννάκης Νταλάκας ήταν ένα ξέγνοιαστο 4χρονο αγοράκι που έπαιζε στις αλάνες και στους δρόμους της Γαστούνης μαζί με τους φίλους και τα άλλα τρία ανήλικα αδελφάκια του.
Κάποια στιγμή όμως, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα άρχισαν να επιδεινώνονται. Η διάγνωση των γιατρών «έκοψε τα πόδια» στους άνεργους γονείς του που προσπαθούν, μέσα στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.
Ο εγκέφαλος του μικρού Γιαννάκη πιέζεται από έναν μεγάλο όγκο, ο οποίος δεν μπορεί να χειρουργηθεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ακτινοθεραπεία…
Με τη βοήθεια των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο μικρός Γιαννάκης βρήκε μια ζεστή «αγκαλιά» στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Ελπίδα» της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Η πάθηση του τετράχρονου παιδιού αντιμετωπίστηκε αρχικά με την τοποθέτηση μίας βαλβίδας στον εγκέφαλό του, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους αφόρητους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες ξεκινά και τις ακτινοθεραπείες.
Η πολύτεκνη ωστόσο οικογένεια του μικρού Γιαννάκη, που φιλοξενείται στο σπίτι του παππού, ένα παλιό και μικρό σπίτι στον συνοικισμό της Αγκινάρας στη Γαστούνη, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Οι γονείς του 4χρονου παιδιού πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς στην Αθήνα, για να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού, στο κρεβάτι του πόνου, αφήνοντας τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά τους στο σπίτι του παππού που και αυτός ακόμα είναι άπορος.
Μιλώντας στo patrisnews.com ο παππούς του μικρού Γιαννάκη, κ. Λάμπρος Σούτας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς το αγγελούδι μας είναι σοβαρά άρρωστο, από την ασθένεια που δύσκολα γίνεται κανείς καλά. Αυτή η αρρώστια μας έχει διαλύσει σαν οικογένεια, αφού ο γιός μου και η νύφη μου πρέπει συνεχώς να ανεβαίνουν στην Αθήνα, αφήνοντας εδώ τα άλλα τρία τους παιδιά. Είναι και οι δύο άνεργοι και δεν έχουμε οικονομική στήριξη από πουθενά. Η κατάστασή μας είναι πολύ δύσκολη. Θέλω λοιπόν να καλέσω τους συνανθρώπους μας, όσοι μπορούν, να μας βοηθήσουν. Ακόμα και η παραμικρή βοήθεια αυτή τη στιγμή είναι για εμάς σημαντική για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδα των μετακινήσεων στην Αθήνα αλλά και της φροντίδας των άλλων τριών ανήλικων εγγονιών μου. Σε αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους γιατρούς και εδώ και στο Ρίο, αλλά και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο και ιδιαίτερα την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που δέχθηκε για θεραπεία τον εγγονό μου».
Η εφ. «Πατρίς» έχει στη διάθεσή της το τηλέφωνο και όλα τα στοιχεία της οικογένειας για όποιον μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο.
* Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορεί να καταθέσει όποιος μπορεί και επιθυμεί τη βοήθειά του είναι: Ταχυδρομείο 10009910976 στο όνομα του παππού κ. Λάμπρου Σούτα.
Επικοινωνήστε με την ΠΑΤΡΙΣ
E-mail : patrisnews@gmail.com
Λογιστήριο – Μικρές αγγελίες: 26210 22549
Κεντρικό – Δημοσιογράφοι: 26210 24059
Διεύθυνση: Θεμιστοκλεόυς 13, Πύργοςμ 5 χλμ. ΝΕΟ Πύργου – Πατρών
Στάθης Πουλιάσης
*patrisnews.com
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/ileia-me-ogko-nosileyetai-4hrono-agoraki-apo-ti-gastoyni#.UkAwSn_W6o0
Παρόμοια θέματα
» Ναύπακτος: Είναι 9 μηνών και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του - Έκκληση για βοήθεια απο τους γονείς του
» Έκκληση για βοήθεια για τραυματισμένο αγοράκι
» ΡΟΔΟΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ
» Έκκληση για 4χρόνο αγόρι που πάσχει από καρκίνο
» Βοήθεια ζητούν οι γονείς του 3χρονου που έχασε το χέρι του
» Έκκληση για βοήθεια για τραυματισμένο αγοράκι
» ΡΟΔΟΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ
» Έκκληση για 4χρόνο αγόρι που πάσχει από καρκίνο
» Βοήθεια ζητούν οι γονείς του 3χρονου που έχασε το χέρι του
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp