TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Η καρμπονάρα της δίαιτας

Πήγαινε κάτω

Η καρμπονάρα της δίαιτας Empty Η καρμπονάρα της δίαιτας

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Πεμ 10 Οκτ - 20:58

Η καρμπονάρα της δίαιτας

Η καρμπονάρα της δίαιτας Karbonaraf

Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι θέλετε εκτός του κλασσικού σπαγγέτι
2 αβγά
200 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
10 φέτες γαλοπούλα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ ψιλοκομμένο μαιντανό







Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε για δευτερόλεπτα σε ένα αντικολητικό βαθύ τηγάνι.
Ρίχνουμε το μισό βρασμένο πακέτο μακαρόνια και το ανακατεύουμε με τα αυγά. Στην συνέχεια, ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τα τυριά και την ψιλοκομμένη γαλοπούλα.
Επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες ποσότητες. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Διατροφική συμβουλή
Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα αυγά και τα τυριά των χαμηλών λιπαρών. Έχουν θρεπτικά συστατικά και ο συνδυασμός τους είναι απόλυτα ωφέλιμος, ιδιαίτερα σε σχέση με την κρέμα γάλακτος.

*govastileto.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 44
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Η καρμπονάρα της δίαιτας 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης