TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Μαριναρισμένα μπαρμπούνια

Πήγαινε κάτω

Μαριναρισμένα μπαρμπούνια Empty Μαριναρισμένα μπαρμπούνια

Δημοσίευση από loukia Τρι 12 Νοε - 21:44

Υλικά...

• 1 κιλό μπαρμπούνια
• Αλεύρι για τηγάνισμα
• Αλάτι, πιπέρι
• χυμό από 1 λεμόνι
• Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• 4 ώριμες ντομάτες
• 1 σκελίδα σκόρδο
• ½ φλιτζάνι λευκό κρασί

Εκτέλεση...

Ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια, τα ραντίζουμε με χυμό λεμονιού, τα πασπαλίζουμε στο αλεύρι και τα τηγανίζουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, ξεφλουδισμένες και τις βάζουμε μέσα σε ένα "μύλο" τροφίμων μαζί με το σκόρδο και το κρασί, και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 30 λεπτά. Τοποθετούμε τα ψάρια σε ένα ταψί, ρίχνουμε τη σάλτσα από επάνω τους και τα ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.

loukia
Δωρεές

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 73
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 29

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης