TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Το νοστιμότερο μοσχαράκι: Κάντε το στιφάδο και θα ξετρελαθείτε!

Πήγαινε κάτω

Το νοστιμότερο μοσχαράκι: Κάντε το στιφάδο και θα ξετρελαθείτε! Empty Το νοστιμότερο μοσχαράκι: Κάντε το στιφάδο και θα ξετρελαθείτε!

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Πεμ 19 Δεκ - 20:24

Το νοστιμότερο μοσχαράκι: Κάντε το στιφάδο και θα ξετρελαθείτε!

Το νοστιμότερο μοσχαράκι: Κάντε το στιφάδο και θα ξετρελαθείτε! Stifadof

Υλικά

1 ½ κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (8 μερίδες περίπου)
1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
250 ml χυμό ντομάτας
1 ½ κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο καθαρισμένα
3 φύλλα δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
½ φλιτζάνι ξίδι μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κοφτή κουταλιά της σούπας ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζετε το μοσχάρι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτετε τόσο νερό ώστε μόλις να το καλύπτει. Το αφήνετε να βράσει για περίπου 40 λεπτά, αφαιρώντας τον αφρό που θα βγάζει κατά διαστήματα. Όταν το κρέας θα έχει μαλακώσει αρκετά, ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα τις ντομάτες, τον χυμό, τη ζάχαρη και πιπέρι και προσθέτετε, αν χρειάζεται, λίγο νερό ώστε μόλις να καλύπτει και πάλι το κρέας. Μόλις πάρει μια βράση σπρώξτε το κρέας από τη μια πλευρά και από την άλλη αδειάστε τα κρεμμυδάκια. Μαζί με τα κρεμμυδάκια προσθέστε τη δάφνη, την κανέλλα, το ξίδι, το κρασί, το ελαιόλαδο και αλάτι. Αφήστε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για άλλα 45 λεπτά με μία ώρα. Προσοχή! Για να ανακατέψετε το φαγητό θα κουνάτε την κατσαρόλα σε ημικύκλια και δε θα χρησιμοποιήσετε κάποιο κουτάλι ή πιρούνι για να μη διαλυθούν τα κρεμμυδάκια.
Το φαγητό είναι έτοιμο όταν θα έχει χυλώσει η σάλτσα του, θα έχει μαλακώσει εντελώς το κρέας και τα κρεμμυδάκια θα έχουν βράσει, χωρίς όμως να διαλυθούν. Κατά τη διάρκεια ψησίματος να έχετε το νου σας να έχει πάντα ζουμάκι, το οποίο πρέπει προς το τέλος να ελαττωθεί σχεδόν στο μισό.

*govastileto.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 44
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Το νοστιμότερο μοσχαράκι: Κάντε το στιφάδο και θα ξετρελαθείτε! 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης