TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Πήγαινε κάτω

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Empty ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Δημοσίευση από ΜΗΔΕΙΑ Κυρ 6 Απρ - 17:38


   2 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
   1 1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη
   1 φλιτζάνι ζάχαρη
   2 φλιτζάνια αμυγδαλόψιχα τριμμένη
   1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
   2 κ.γ. μπέικιν
   2 κ.σ. κονιάκ
   90-100 γρ. τρούφα
   λίγο ελαιόλαδο για τη φόρμα


Χτυπάμε στο μπόλ του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη
Ρίχνουμε λίγο λίγο το χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ, χτυπάμε πολύ καλά το μείγμα μέχρι να γίνει αφράτο
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και προσθέτουμε στο μείγμα με τη μαργαρίνη εναλλάξ το αλεύρι και 1 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα.
Τέλος ρίχνουμε και την τρούφα
Αλείφουμε με λάδι μιά φόρμα νο 24 και ρίχνουμε την υπόλοιπη αμυγδαλόψιχα και έπειτα το μείγμα μας
Ψήνουμε στους 170-180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά


ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 4691-geistiko-nistisimo-keik-amigdalou-by-rlita

Καλή επιτυχία
ΜΗΔΕΙΑ
ΜΗΔΕΙΑ
Συντονιστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ηλικία Ηλικία : 50
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser Browser : ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 41610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης