Μαρτυρία-σοκ του πατέρα της Φαίης
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μαρτυρία-σοκ του πατέρα της Φαίης
Στο μικτό ορκωτό δικαστήριο ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη για τον φόνο της Φαίης Μπλαχα, με βασικό κατηγορούμενο τον 26χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη.
Στο βαρύ κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης ξυλοκόπησε άγρια τη Φαίη Μπλάχα, λίγο πριν εκείνη εκπνεύσει.
Στο εδώλιο παρακάθεται και η αδελφή της και ένα ακόμη άτομο, κατηγορούμενοι για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Η 32χρονη αδελφή της Φαίης δεν παρέστη στο δικαστήριο, αλλά αντίθετα εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Θ. Πλεύρη.
Ωστόσο το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση της για τη διακρίβωση της αλήθειας, έπειτα από αίτημα της εισαγγελέως.
Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας των δύο κοριτσιών, ο οποίος συντετριμμένος κατέθεσε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η μια μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη, αλλά προέκυψαν στοιχεία που έδειξαν ότι η Μαριαλένα προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια για να καλύψει το Στεφανάκη».
Ο πατέρας έκανε λόγο για σειρά βίαιων επεισοδίων σε βάρος της αδικοχαμένης κόρης του: «Τον τελευταίο καιρό η Φαίη μου είχε πει ότι την είχε χτυπήσει μια φορά στο αυτί της και μετά την είχε μεταφέρει στο κέντρο υγείας στα Σπάτα. Την είδα που πονούσε, τη ρώτησα, και έτσι μου διηγήθηκε το περιστατικό. Την είχε χτυπήσει άλλες δυο φορές. Αποκλείεται ο θάνατος της Φαίης να ήταν ατύχημα, και να πέσει κάποιος κάτω δεν μπορεί να αποκτήσει αυτά τα χτυπήματα. Ο γιατρός της εντατικής μου είπε ότι τα χτυπήματα είχαν σκοπό να επιφέρουν το θάνατο».
Συνεχίζοντας την κατάθεσή του, ο πατέρας της Φαίης είπε: «Το τελευταίο δεκαήμερο πριν το θάνατο της η Φαίη είπε ότι ο Στεφανάκης είχε σχέση με την αδερφή της. Όπως πληροφορήθηκα εκ των υστερών, η Μαριαλένα και ο Στεφανάκης είχαν σχέση στο παρελθόν πριν εκείνος γίνει ζευγάρι με τη Φαίη, προφανώς κατά τη διάρκεια του γάμου της. Η Μαριαλένα μου είπε ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα στην πρώτη της κατάθεση, γιατί την απειλούσε ο Στεφανάκης, ότι θα της κάνει κακό σε αυτήν και την οικογένειά μας. Πάντως η Μαριαλένα μετά το θάνατο της Φαίης δεν έδειξε ιδιαίτερη συμπαράσταση. Την ημέρα του μνημόσυνου είχε πάει σε καλλιστεία σκύλων. Δεν μιλάω πλέον μαζί της, ξέρω ότι συνεχίζει τη ζωή της κανονικά».
*zougla.gr
Απ: Μαρτυρία-σοκ του πατέρα της Φαίης
Λυπάμαι.... λυπάμαι...... λυπάμαι...... δεν ξέρω τι άλλο να πω!!
Και τί διαβάζω εκεί; Ότι η αδερφή της υπερασπίζεται νομικά από τον Θανάση Πλεύρη!!;; Γνωρίζω φυσικά ότι οποιοσδήποτε δικαιούται νομική υποστήριξη ανεξάρτητα από το τί έχει κάνει.... Και είναι πάρα πολύ καλό αυτό.... Αλλά.... ειλικρινά....... αν είμουν εγώ δικηγόρος...... δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να αναλάβω την υπόθεση αυτής της "κυρίας"........
Καλά και πως αλήθεια πληρώνει τον Πλέυρη; Δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος αυτός δουλεύει για ψίχουλα..... Από που τα βρίσκει τα χρήματα αυτά;
Και τί διαβάζω εκεί; Ότι η αδερφή της υπερασπίζεται νομικά από τον Θανάση Πλεύρη!!;; Γνωρίζω φυσικά ότι οποιοσδήποτε δικαιούται νομική υποστήριξη ανεξάρτητα από το τί έχει κάνει.... Και είναι πάρα πολύ καλό αυτό.... Αλλά.... ειλικρινά....... αν είμουν εγώ δικηγόρος...... δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να αναλάβω την υπόθεση αυτής της "κυρίας"........
Καλά και πως αλήθεια πληρώνει τον Πλέυρη; Δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος αυτός δουλεύει για ψίχουλα..... Από που τα βρίσκει τα χρήματα αυτά;
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser :
Παρόμοια θέματα
» Μαρτυρία-σοκ για τη Χ.Α.
» Μαρτυρία-Ντοκουμέντο για τον 19χρονο
» Νέα μαρτυρία «καίει» τον ελεγκτή
» Μαρτυρία – σοκ για τον Βαγγέλη – Ο «σκληρός» της παρέας μιλάει
» Μαρτυρία - σοκ: Αποκάλυψε στον «αέρα» ότι την βίασε καθηγητής της
» Μαρτυρία-Ντοκουμέντο για τον 19χρονο
» Νέα μαρτυρία «καίει» τον ελεγκτή
» Μαρτυρία – σοκ για τον Βαγγέλη – Ο «σκληρός» της παρέας μιλάει
» Μαρτυρία - σοκ: Αποκάλυψε στον «αέρα» ότι την βίασε καθηγητής της
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp