Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτριών
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτριών
Με καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του Στάθη Μπούκουρα, κατά των ανακριτριών που χειρίζονται την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, για τον τρόπο που διενεργούν την ανάκριση αλλά και μεροληψία σε βάρος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, διεκόπη πριν από λίγο η συμπληρωματική απολογία που είχε κληθεί να δώσει. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της σύντομης απολογίας του, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής λιποθύμησε.
Ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος σύμφωνα με τον συνήγορό του κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της απολογίας του, δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτριών, τις οποίες χαρακτήρισε προκατειλημμένες, δηλώνοντας παντελώς αθώος. Άσκησε το δικαίωμα της σιωπής και προτίμησε να αποχωρήσει από το ανακριτικό γραφείο, κατηγορώντας τις ανακρίτριες πως δεν στοχεύουν στην αναζήτηση της αλήθειας και πως έχουν καταστήσει τη διαδικασία απάνθρωπη.
Ο κ. Κούγιας μάλιστα έκανε λόγο για «ιερά εξέταση», λέγοντας ότι «ζητήθηκε από τον Στάθη Μπούκουρα να μιλήσει για άλλους κατηγορουμένους, για πράγματα που δεν γνωρίζει , με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που έχουν διαπράξει εγκληματικές ενέργειες αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι ο εντολέας μου. Δεν έχω ξαναδεί πιο απάνθρωπη ανάκριση», είπε ο δικηγόρος ο οποίος καταφέρθηκε κατά της ανακρίτριας Κλάπα.
Στη γραπτή δήλωση που υπέβαλε ενώπιον των ανακριτριών ο βουλευτής αναφέρει:
«Οι ερωτήσεις που μου κάνετε είναι άσχετες με το κατηγορητήριο. Διατυπώνονται με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος μου, γεγονός που αποδεικνύει την προκατάληψή σας σε βάρος μου, αφού οι ερωτήσεις σας γίνονται με διατύπωση και τρόπο που δε στοχεύει στην διάγνωση της αλήθειας, αλλά στην με το ζόρι στοιχειοθετηση ανύπαρκτων κατηγοριών σε βάρος μου καθιστώντας την διαδικασία σε βάρος μου μεροληπτική και απάνθρωπη. Για το λόγο αυτό δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της ανακριτικής διαδικασίας».
Συγκεκριμένα στην απολογία του ερωτάται από τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου:
Ερ: Οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θέλουν να σας υποβάλλουν ερωτήσεις. Θα τις ακούσετε ή αρνείστε;
Απ: Αρνούμαι, δεν είμαι σε ψυχική κατάσταση να σας απαντήσω, θέλω να πάω στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος , φανταστείτε την κατάστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής, δεν έχω κάνει τίποτα και το απέδειξα. Είμαι νεκρός, είμαι ένας άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Έχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν. Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί μου. Γιατί είμαι στη φυλάκή;».
*zougla.gr
Ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος σύμφωνα με τον συνήγορό του κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της απολογίας του, δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτριών, τις οποίες χαρακτήρισε προκατειλημμένες, δηλώνοντας παντελώς αθώος. Άσκησε το δικαίωμα της σιωπής και προτίμησε να αποχωρήσει από το ανακριτικό γραφείο, κατηγορώντας τις ανακρίτριες πως δεν στοχεύουν στην αναζήτηση της αλήθειας και πως έχουν καταστήσει τη διαδικασία απάνθρωπη.
Ο κ. Κούγιας μάλιστα έκανε λόγο για «ιερά εξέταση», λέγοντας ότι «ζητήθηκε από τον Στάθη Μπούκουρα να μιλήσει για άλλους κατηγορουμένους, για πράγματα που δεν γνωρίζει , με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που έχουν διαπράξει εγκληματικές ενέργειες αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι ο εντολέας μου. Δεν έχω ξαναδεί πιο απάνθρωπη ανάκριση», είπε ο δικηγόρος ο οποίος καταφέρθηκε κατά της ανακρίτριας Κλάπα.
Στη γραπτή δήλωση που υπέβαλε ενώπιον των ανακριτριών ο βουλευτής αναφέρει:
«Οι ερωτήσεις που μου κάνετε είναι άσχετες με το κατηγορητήριο. Διατυπώνονται με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος μου, γεγονός που αποδεικνύει την προκατάληψή σας σε βάρος μου, αφού οι ερωτήσεις σας γίνονται με διατύπωση και τρόπο που δε στοχεύει στην διάγνωση της αλήθειας, αλλά στην με το ζόρι στοιχειοθετηση ανύπαρκτων κατηγοριών σε βάρος μου καθιστώντας την διαδικασία σε βάρος μου μεροληπτική και απάνθρωπη. Για το λόγο αυτό δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της ανακριτικής διαδικασίας».
Συγκεκριμένα στην απολογία του ερωτάται από τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου:
Ερ: Οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θέλουν να σας υποβάλλουν ερωτήσεις. Θα τις ακούσετε ή αρνείστε;
Απ: Αρνούμαι, δεν είμαι σε ψυχική κατάσταση να σας απαντήσω, θέλω να πάω στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος , φανταστείτε την κατάστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής, δεν έχω κάνει τίποτα και το απέδειξα. Είμαι νεκρός, είμαι ένας άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Έχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν. Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί μου. Γιατί είμαι στη φυλάκή;».
*zougla.gr
Απ: Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτριών
Θεωρώ την συμπεριφορά του τελείως άθλια και άνανδρη……. Αυτές τις ψεύτικες κλαψούρες δεν τις μπορώ καθόλου…..
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser :
Παρόμοια θέματα
» Πάτρα: Αρνήθηκε τον έλεγχο και ξάπλωσε στις ράγες του Προαστιακού
» Η Ρωσία προτείνει, η Δύση εμποδίζει. Η Αθήνα τι θα απαντήσει;
» οι ερωτησεις της δασκαλας!!!
» Ο Τοτός και οι ερωτήσεις της δασκάλας!
» Ξάνθη-Αρνήθηκε να ψηφίσει και τον συνέλαβαν
» Η Ρωσία προτείνει, η Δύση εμποδίζει. Η Αθήνα τι θα απαντήσει;
» οι ερωτησεις της δασκαλας!!!
» Ο Τοτός και οι ερωτήσεις της δασκάλας!
» Ξάνθη-Αρνήθηκε να ψηφίσει και τον συνέλαβαν
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp