ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (Frozen Yogurt): 7 γεύσεις
TrelosTwnFm-News :: ΣΥΝΤΑΓΕΣ :: Γλυκά
Σελίδα 1 από 1
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (Frozen Yogurt): 7 γεύσεις
Το παγωμένο γιαούρτι συνήθως το φτιάχνουμε στη παγωτομηχανή αλλά αν δεν έχουμε τέτοια μηχανή τότε εναλλακτικά παγώνουµε το µείγµα στην κατάψυξη µέχρι να κάνει σώµα, να σταθεροποιηθεί ελαφρά, και τότε το χτυπάµε µε µίξερ χειρός να αφρατέψει καλά. Ξαναπαγώνουµε και επαναλαµβάνουµε την ίδια διαδικασία 3-4 φορές αν θέλουµε το frozen yogurt να είναι πιο αφράτο.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΑΣΠΡΟ)
Υλικά
700 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες, παγωμένο από το ψυγείο
1 βανιλίνη (κάψουλα) ή 1/2 κλωναράκι φυσικής βανίλιας ή 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη
2 ασπράδια αυγών μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικών
Διαδικασία
Αν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε φυσική βανίλια, παίρνουμε το 1/2 κλωναράκι και το σχίζουμε κατά μήκος με ένα μυτερό μαχαίρι. Στη συνέχεια, με τη λάμα του μαχαιριού μαζεύουμε τα σποράκια από το εσωτερικό του. Αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε ένα μεταλλικό μπολ και το τοποθετούμε πάνω σε μπεν μαρί.
Το νερό δεν θα πρέπει να ακουμπάει τον πάτο του μπολ. Με έναν αυγοδάρτη ανακατεύουμε συνεχώς τα ασπράδια με τη ζάχαρη, έως ότου έχουμε ένα καυτό μείγμα. Στη συνέχεια, αποσύρουμε το μπολ από τη φωτιά και συνεχίζουμε το χτύπημα με το σύρμα του μίξερ, σε δυνατή ένταση. Σταματάμε μόλις έχουμε μια σφιχτή, γυαλιστερή μαρέγκα. Ενσωματώνουμε σε αυτήν το γιαούρτι, ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα ή μαρίζ (εύκαμπτη σπάτουλα σιλικόνης), προσθέτουμε τα σποράκια της βανίλιας ή τη βανιλίνη ή το εκχύλισμα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά, δηλαδή περίπου 4 - 8 ώρες, ανάλογα με το δοχείο και την ισχύ της κατάψυξης. Για πιο γρήγορα χρησιμοποιούμε ρηχό δοχείο.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά
1 κ. στραγγιστό γιαούρτι
2/3 φλ.τσ. ζάχαρη
1/3 φλ.τσ. κακάο (σκόνη)
1 φλ.τσ. γάλα
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
αμύγδαλα καβουρδισμένα (προαιρετικά)
Παρασκευή
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κακάο και προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύοντας. Οταν γίνουν ένα μείγμα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι διαλύθηκε εντελώς η ζάχαρη. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο γιά 2 ώρες ή περισσότερο. Το βάζουμε στην παγωτομηχανή και αφήνουμε να πήξει. Ενώ παγώνει, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα χοντροκοπανισμένα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Το διατηρούμε στην κατάψυξη μέσα στο δοχείο της μηχανής ή σε μεταλλικό δοχείο. Αφήνουμε 3'-4΄εκτός ψυγείου πριν το σερβίρουμε.
tips: γιά πιό ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε 2 κ.σ. λικέρ καφέ (π.χ. Καλούα ή Τία Μαρία)
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
Υλικά
3 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
3/4 φλ.τσ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα
1/2 φλ.τσ. ζάχαρη
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
Παρασκευή
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα ροδάκινα με τη ζάχαρη. Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, αφού προηγουμένως το ανακατέψουμε με πιρούνι για ν' αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, τουλάχιστον 2 ώρες, πριν το βάλουμε στη μηχανή του παγωτού να πήξει. Το διατηρούμε στην κατάψυξη.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ
Υλικά
3 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
4 κ.σ. μέλι
1/2 λεμόνι το χυμό
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
2 ασπράδια από πολύ φρέσκα αβγά
Παρασκευή
Σε μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε γιά 1' το μέλι με το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύοντας να ενωθούν. Αφήνουμε να κρυώσουν και ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Σκεπάζουμε το σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο γιά 2 ώρες. Χτυπάμε τ' ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή και την ενώνουμε λίγη λίγη με το μείγμα του γιαουρτιού, ανακατεύοντας απαλά με κουτάλι. Βάζουμε το μείγμα σε μηχανή παγωτού γιά να πήξει. Διαφορετικά, το βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος και μόλις αρχίσει να πήζει το χτυπάμε να αφρατέψει και το αφήνουμε να παγώσει τελείως. Το ασπράδι βοηθάει το μείγμα να μην σκληρύνει.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
Υλικά
3 μεγάλες ώριμες μπανάνες
2 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
ελάχιστη κανέλα (αν μας αρέσει)
Παρασκευή
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες, τις βάζουμε σε μεγάλο μπολ με το χυμό του λεμονιού και τις λυώνουμε όσο μπορούμε με πιρούνι. Οταν πολτοποιηθούν προσθέτουμε το μέλι, το γοαούρτι και την κανέλα και ανακατέουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ώρες. Μετά το βάζουμε στην παγωτομηχανή να πήξει και το διατηρούμε στην κατάψυξη.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΦΡΑΟΥΛΑ
Υλικά
500 γραμμ. φράουλες ώριμες και γερές
150 γραμμ. ζάχαρη
250 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. βότκα ή κονιάκ (προαιρετικά)
Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Διαλέγουµε ώριµες και γερές, κατακόκκινες φράουλες. Τις πλένουµε πολύ καλά. Αφαιρούµε το κοτσάνι και τις κόβουµε σε κοµµάτια µέσα σε µπολ. Τις πασπαλίζουµε µε τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Τις ανακατεύουµε πολύ καλά. Τις καλύπτουµε µε µεµβράνη και τις αφήνουµε για 30΄ στο ψυγείο. Στη συνέχεια πολτοποιούµε το µείγµα στο µπλέντερ, προσθέτουµε το γιαούρτι και το λεµόνι. Χτυπάµε το µείγµα στο µπλέντερ να γίνει λείο. Δοκιµάζουµε το µείγµα και αν ξινίζει προσθέτουµε λίγη ζάχαρη. (Προσωπικά µου αρέσει να µην είναι πολύ γλυκό). Αν θέλουµε πιο λεία υφή µπορούµε να σουρώσουµε το µείγµα σε ψιλή σήτα.
Τότε, αν έχουµε παγωτοµηχανή, αδειάζουµε το µείγµα στην παγωτοµηχανή και το χτυπάµε παγώνοντάς το.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΝΓΚΟ-ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά
1 ώριμο μάνγκο
200 γρ. γάλα καρύδας με χαμηλά λιπαρά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 βανίλια
5 κ.σ. σιρόπι αγαύης (super market, εναλλακτικά σιρόπι από γλυκό κουταλιού π.χ. πορτοκάλι)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα. Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Παγώνουμε για 5-6 ώρες. Για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο. Σερβίρουμε.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΑΣΠΡΟ)
Υλικά
700 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες, παγωμένο από το ψυγείο
1 βανιλίνη (κάψουλα) ή 1/2 κλωναράκι φυσικής βανίλιας ή 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη
2 ασπράδια αυγών μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικών
Διαδικασία
Αν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε φυσική βανίλια, παίρνουμε το 1/2 κλωναράκι και το σχίζουμε κατά μήκος με ένα μυτερό μαχαίρι. Στη συνέχεια, με τη λάμα του μαχαιριού μαζεύουμε τα σποράκια από το εσωτερικό του. Αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε ένα μεταλλικό μπολ και το τοποθετούμε πάνω σε μπεν μαρί.
Το νερό δεν θα πρέπει να ακουμπάει τον πάτο του μπολ. Με έναν αυγοδάρτη ανακατεύουμε συνεχώς τα ασπράδια με τη ζάχαρη, έως ότου έχουμε ένα καυτό μείγμα. Στη συνέχεια, αποσύρουμε το μπολ από τη φωτιά και συνεχίζουμε το χτύπημα με το σύρμα του μίξερ, σε δυνατή ένταση. Σταματάμε μόλις έχουμε μια σφιχτή, γυαλιστερή μαρέγκα. Ενσωματώνουμε σε αυτήν το γιαούρτι, ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα ή μαρίζ (εύκαμπτη σπάτουλα σιλικόνης), προσθέτουμε τα σποράκια της βανίλιας ή τη βανιλίνη ή το εκχύλισμα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά, δηλαδή περίπου 4 - 8 ώρες, ανάλογα με το δοχείο και την ισχύ της κατάψυξης. Για πιο γρήγορα χρησιμοποιούμε ρηχό δοχείο.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά
1 κ. στραγγιστό γιαούρτι
2/3 φλ.τσ. ζάχαρη
1/3 φλ.τσ. κακάο (σκόνη)
1 φλ.τσ. γάλα
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
αμύγδαλα καβουρδισμένα (προαιρετικά)
Παρασκευή
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κακάο και προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύοντας. Οταν γίνουν ένα μείγμα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι διαλύθηκε εντελώς η ζάχαρη. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο γιά 2 ώρες ή περισσότερο. Το βάζουμε στην παγωτομηχανή και αφήνουμε να πήξει. Ενώ παγώνει, μπορούμε να προσθέσουμε λίγα χοντροκοπανισμένα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Το διατηρούμε στην κατάψυξη μέσα στο δοχείο της μηχανής ή σε μεταλλικό δοχείο. Αφήνουμε 3'-4΄εκτός ψυγείου πριν το σερβίρουμε.
tips: γιά πιό ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε 2 κ.σ. λικέρ καφέ (π.χ. Καλούα ή Τία Μαρία)
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
Υλικά
3 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
3/4 φλ.τσ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα
1/2 φλ.τσ. ζάχαρη
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
Παρασκευή
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα ροδάκινα με τη ζάχαρη. Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, αφού προηγουμένως το ανακατέψουμε με πιρούνι για ν' αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, τουλάχιστον 2 ώρες, πριν το βάλουμε στη μηχανή του παγωτού να πήξει. Το διατηρούμε στην κατάψυξη.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ
Υλικά
3 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
4 κ.σ. μέλι
1/2 λεμόνι το χυμό
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
2 ασπράδια από πολύ φρέσκα αβγά
Παρασκευή
Σε μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε γιά 1' το μέλι με το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύοντας να ενωθούν. Αφήνουμε να κρυώσουν και ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Σκεπάζουμε το σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο γιά 2 ώρες. Χτυπάμε τ' ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή και την ενώνουμε λίγη λίγη με το μείγμα του γιαουρτιού, ανακατεύοντας απαλά με κουτάλι. Βάζουμε το μείγμα σε μηχανή παγωτού γιά να πήξει. Διαφορετικά, το βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος και μόλις αρχίσει να πήζει το χτυπάμε να αφρατέψει και το αφήνουμε να παγώσει τελείως. Το ασπράδι βοηθάει το μείγμα να μην σκληρύνει.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
Υλικά
3 μεγάλες ώριμες μπανάνες
2 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
ελάχιστη κανέλα (αν μας αρέσει)
Παρασκευή
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες, τις βάζουμε σε μεγάλο μπολ με το χυμό του λεμονιού και τις λυώνουμε όσο μπορούμε με πιρούνι. Οταν πολτοποιηθούν προσθέτουμε το μέλι, το γοαούρτι και την κανέλα και ανακατέουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ώρες. Μετά το βάζουμε στην παγωτομηχανή να πήξει και το διατηρούμε στην κατάψυξη.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΦΡΑΟΥΛΑ
Υλικά
500 γραμμ. φράουλες ώριμες και γερές
150 γραμμ. ζάχαρη
250 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. βότκα ή κονιάκ (προαιρετικά)
Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Διαλέγουµε ώριµες και γερές, κατακόκκινες φράουλες. Τις πλένουµε πολύ καλά. Αφαιρούµε το κοτσάνι και τις κόβουµε σε κοµµάτια µέσα σε µπολ. Τις πασπαλίζουµε µε τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Τις ανακατεύουµε πολύ καλά. Τις καλύπτουµε µε µεµβράνη και τις αφήνουµε για 30΄ στο ψυγείο. Στη συνέχεια πολτοποιούµε το µείγµα στο µπλέντερ, προσθέτουµε το γιαούρτι και το λεµόνι. Χτυπάµε το µείγµα στο µπλέντερ να γίνει λείο. Δοκιµάζουµε το µείγµα και αν ξινίζει προσθέτουµε λίγη ζάχαρη. (Προσωπικά µου αρέσει να µην είναι πολύ γλυκό). Αν θέλουµε πιο λεία υφή µπορούµε να σουρώσουµε το µείγµα σε ψιλή σήτα.
Τότε, αν έχουµε παγωτοµηχανή, αδειάζουµε το µείγµα στην παγωτοµηχανή και το χτυπάµε παγώνοντάς το.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΝΓΚΟ-ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά
1 ώριμο μάνγκο
200 γρ. γάλα καρύδας με χαμηλά λιπαρά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
1 βανίλια
5 κ.σ. σιρόπι αγαύης (super market, εναλλακτικά σιρόπι από γλυκό κουταλιού π.χ. πορτοκάλι)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα. Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Παγώνουμε για 5-6 ώρες. Για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο. Σερβίρουμε.
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ηλικία : 50
Δημοσιεύσεις : 2153
Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser :
TrelosTwnFm-News :: ΣΥΝΤΑΓΕΣ :: Γλυκά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp