ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, "ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΓΛΥΚΑ", ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ
Σελίδα 1 από 1
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, "ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΓΛΥΚΑ", ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ώρα 20.00 - 23.00
χώρος: Cooking Workshop Consulting, Κατούνη 28, 54625 Θεσσαλονίκη
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε. Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου, με θέμα "Γιορτινά Γλυκά" και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου.
Εγγραφείτε εδώ: [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
Κόστος Συμμετοχής: 75€
Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Τμήμα 36 ατόμων
Για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, με έναν από τους παρακάτω αναφερόμενους τρόπους.
Για να δηλώσετε συμμετοχή:
1) Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Εγγραφείτε εδώ: [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
2) Καλέστε τηλεφωνικά, στο 2310 277280, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00-19:00.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σας μόνο στην σελίδα του σεμιναρίου μας Facebook, δεν προϋποθέτει την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK. Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων, υπάρχει η πιθανότητα ακύρωσης ή αναβολής ημερομηνίας όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα επιστρέφονται.
Σημείωση: Παρακαλούμε, όταν συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής, να συμπληρώνετε απαραίτητα τον τίτλο του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, όπως κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΗΓΗ
[Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
ώρα 20.00 - 23.00
χώρος: Cooking Workshop Consulting, Κατούνη 28, 54625 Θεσσαλονίκη
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε. Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου, με θέμα "Γιορτινά Γλυκά" και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου.
Εγγραφείτε εδώ: [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
Κόστος Συμμετοχής: 75€
Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Τμήμα 36 ατόμων
Για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, με έναν από τους παρακάτω αναφερόμενους τρόπους.
Για να δηλώσετε συμμετοχή:
1) Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Εγγραφείτε εδώ: [Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
2) Καλέστε τηλεφωνικά, στο 2310 277280, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00-19:00.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σας μόνο στην σελίδα του σεμιναρίου μας Facebook, δεν προϋποθέτει την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK. Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων, υπάρχει η πιθανότητα ακύρωσης ή αναβολής ημερομηνίας όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα επιστρέφονται.
Σημείωση: Παρακαλούμε, όταν συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής, να συμπληρώνετε απαραίτητα τον τίτλο του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, όπως κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΗΓΗ
[Μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο.]
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ηλικία : 49
Δημοσιεύσεις : 2153
Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
» Το FIFA World έρχεται στο PC
» Τα UK charts της εβδομάδας
» Trailer για το νέο Need for Speed
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
» ooVoo - chat and voip
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
» Grrek Filiko Forum
» Moby - Porcelain (Official Video)
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
» olympians --o tropos
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)