Καλό Νερό - Τον βρήκε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου
Σελίδα 1 από 1
Καλό Νερό - Τον βρήκε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου
Η ανθρωπιά ενός επιχειρηματία έσωσε την ζωή ενός Ρουμάνου που χθες τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή του.
Ο δράστης έχει συλληφθεί και χθες αργά το βράδυ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ το θύμα νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Ήταν χθες τα ξημερώματα όταν ο Μ.Σ. ταξίδευε από Πύργο με προορισμό την Τρίπολη. Τα όσα έζησε στο ύψος του Καλού Νερού θυμίζουν αστυνομικό μυθιστόρημα. Με κίνδυνο της ζωής του, έσπευσε να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό μας που παραπατούσε αιμόφυρτος στην άκρη του δρόμου.
Η αφήγηση του Μ.Σ. στο patrisnews.com είναι συγκλονιστική: «Οδηγούσα με κατεύθυνση την Τρίπολη όταν στο ύψος του Καλού Νερού είδα να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση τρεκλίζοντας ένας άνδρας. Κάτι δεν μου άρεσε. Ήταν ξημερώματα και δεν είχε καλό φως αλλά μου φάνηκε αιμόφυρτος. Κοίταξα γύρω μήπως και επρόκειτο για κάποιο τροχαίο. Δεν είδα κάτι.
Λίγα μέτρα πιο κάτω έκανα αναστροφή και τον πλησίασα. Πράγματι αιμορραγούσε άσχημα. Σήκωσε τα χέρια ψηλά και ψέλλισε «βοήθησέ με. Με έχουν μαχαιρώσει».
Τον πλησίασα, τον κάθισα στην άκρη του δρόμου, του έδωσα λίγο νερό και ειδοποίησα αστυνομία και ΕΚΑΒ. Κάθισα μαζί του να περιμένω το περιπολικό και το ασθενοφόρο. Τον ρώτησα τι συνέβη. ‘Τσακωθήκαμε. Με μαχαίρωσαν στο σπίτι’ μου ψιθύρισε… Από ό,τι είδα είχε ένα τραύμα στον αριστερό κρόταφο και ένα ακόμα αριστερά στην κοιλιά. Ήταν γεμάτος αίματα.
Εκείνη την στιγμή είδα ένα ασημί αυτοκίνητο με δυο άνδρες και μια γυναίκα να πλησιάζουν με χαμηλή ταχύτητα. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τον ήξεραν.
Ωστόσο αυτοί δεν πλησίασαν, αντίθετα μπήκαν στο παρκινγκ ενός βενζινάδικου που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.
Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι μας έχει πλησιάσει αθόρυβα ένας φαλακρός. ‘Αυτός με μαχαίρωσε’ ψιθύρισε ο τραυματίας δίπλα μου και λιποθύμησε. ‘Μάλλον τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει’ σκέφτηκα.
Στο χέρι του άγνωστου άνδρα γυάλιζε ένα μαχαίρι. Μας κοίταζε ψυχρά. Σαν να μας ζύγιαζε. Ποιον να χτυπήσει πρώτο. Πάγωσα. Φοβήθηκα πολύ.
Του φώναξα ότι έχω καλέσει την αστυνομία. Έδειξε στιγμιαία να τα χάνει. Τότε ακούστηκε από μακριά το περιπολικό. Αυτός σάστισε. Ήταν αρκετό για να πλησιάσουν οι αστυνομικοί. Τους φώναξα ότι αυτός τον μαχαίρωσε και έσπευσαν να τον συλλάβουν. Στην τσέπη του βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι…».
Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:
Πηγή: patrisnews.gr
*zougla.gr
Ο δράστης έχει συλληφθεί και χθες αργά το βράδυ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ το θύμα νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Ήταν χθες τα ξημερώματα όταν ο Μ.Σ. ταξίδευε από Πύργο με προορισμό την Τρίπολη. Τα όσα έζησε στο ύψος του Καλού Νερού θυμίζουν αστυνομικό μυθιστόρημα. Με κίνδυνο της ζωής του, έσπευσε να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό μας που παραπατούσε αιμόφυρτος στην άκρη του δρόμου.
Η αφήγηση του Μ.Σ. στο patrisnews.com είναι συγκλονιστική: «Οδηγούσα με κατεύθυνση την Τρίπολη όταν στο ύψος του Καλού Νερού είδα να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση τρεκλίζοντας ένας άνδρας. Κάτι δεν μου άρεσε. Ήταν ξημερώματα και δεν είχε καλό φως αλλά μου φάνηκε αιμόφυρτος. Κοίταξα γύρω μήπως και επρόκειτο για κάποιο τροχαίο. Δεν είδα κάτι.
Λίγα μέτρα πιο κάτω έκανα αναστροφή και τον πλησίασα. Πράγματι αιμορραγούσε άσχημα. Σήκωσε τα χέρια ψηλά και ψέλλισε «βοήθησέ με. Με έχουν μαχαιρώσει».
Τον πλησίασα, τον κάθισα στην άκρη του δρόμου, του έδωσα λίγο νερό και ειδοποίησα αστυνομία και ΕΚΑΒ. Κάθισα μαζί του να περιμένω το περιπολικό και το ασθενοφόρο. Τον ρώτησα τι συνέβη. ‘Τσακωθήκαμε. Με μαχαίρωσαν στο σπίτι’ μου ψιθύρισε… Από ό,τι είδα είχε ένα τραύμα στον αριστερό κρόταφο και ένα ακόμα αριστερά στην κοιλιά. Ήταν γεμάτος αίματα.
Εκείνη την στιγμή είδα ένα ασημί αυτοκίνητο με δυο άνδρες και μια γυναίκα να πλησιάζουν με χαμηλή ταχύτητα. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τον ήξεραν.
Ωστόσο αυτοί δεν πλησίασαν, αντίθετα μπήκαν στο παρκινγκ ενός βενζινάδικου που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.
Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι μας έχει πλησιάσει αθόρυβα ένας φαλακρός. ‘Αυτός με μαχαίρωσε’ ψιθύρισε ο τραυματίας δίπλα μου και λιποθύμησε. ‘Μάλλον τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει’ σκέφτηκα.
Στο χέρι του άγνωστου άνδρα γυάλιζε ένα μαχαίρι. Μας κοίταζε ψυχρά. Σαν να μας ζύγιαζε. Ποιον να χτυπήσει πρώτο. Πάγωσα. Φοβήθηκα πολύ.
Του φώναξα ότι έχω καλέσει την αστυνομία. Έδειξε στιγμιαία να τα χάνει. Τότε ακούστηκε από μακριά το περιπολικό. Αυτός σάστισε. Ήταν αρκετό για να πλησιάσουν οι αστυνομικοί. Τους φώναξα ότι αυτός τον μαχαίρωσε και έσπευσαν να τον συλλάβουν. Στην τσέπη του βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι…».
Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:
Πηγή: patrisnews.gr
*zougla.gr
Παρόμοια θέματα
» Έπαθε έμφραγμα στη μέση του δρόμου!
» Σκηνές… ροκ στη μέση του δρόμου
» Θεσσαλονίκη: Γέννησε στη μέση του δρόμου
» Τη μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου
» «Φύτρωσε» κολόνα στη μέση του δρόμου
» Σκηνές… ροκ στη μέση του δρόμου
» Θεσσαλονίκη: Γέννησε στη μέση του δρόμου
» Τη μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου
» «Φύτρωσε» κολόνα στη μέση του δρόμου
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp