TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Πρασόσουπα

Πήγαινε κάτω

Πρασόσουπα Empty Πρασόσουπα

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Κυρ 19 Φεβ - 22:57

Πρασόσουπα

Πρασόσουπα Prasosoupa

Υλικά

7 πράσα κομμένα σε ροδέλες
Μισό φλιτζάνι γάλα
150 γραμμάρια βούτυρο
6 φέτες ψιλοκομμένες μπέικον
2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
100 γραμμάρια πικάντικη γραβιέρα τριμμένη
4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
2 μπαστουνάκια κομμένα σέλερι
1 σκελίδα καθαρισμένη σκόρδο
1 κομμένο κρεμμύδι
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο σως
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κύβο ζωμό βοδινού
Αλάτι
Πιπέρι



Εκτέλεση

Μία υγιεινή επιλογή, όταν η θερμοκρασία πέφτει…



Σοτάρουμε τα πράσα, το σέλερυ, τις πατάτες, το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο σε μέτρια φωτιά μαζί με το βούτυρο. Όταν πάρουν χρώμα, ρίχνουμε 5 φλιτζάνια νερό, τον κύβο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και το ταμπάσκο και τα αφήνουμε να βράσουν 1 ώρα περίπου.




Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το γάλα, τη γραβιέρα, τις μισές φέτες μπέικον, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε τη σούπα να βράσει 5 λεπτά περίπου και την περνάμε από το μύλο των λαχανικών.




Βάζουμε τη σούπα πάλι στην κατσαρόλα και τη ζεσταίνουμε.




Απαιτούμενος χρόνος: 100 λεπτά

sidagi.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Πρασόσουπα 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης