Γράψτε τι καιρό έχει στην πόλη σας !
+5
theos4
Διονυσια
Σουλτάνα
elisabeth1
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
9 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Γράψτε τι καιρό έχει στην πόλη σας !
Προσωπικά μου αρέσουν αυτές οι απότομες μπόρες βροχής στις αρχές της άνοιξης έτσι όπως είχαμε σήμερα το απόγευμα..... νεράκι!!! Μέτριες θερμοκρασίες αλλά η βροχή φέρνει λίγη ωραία δροσιά και καθαρίζει την ατμόσφαιρα και τον αέρα.....
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser :
ΒΡΟΟΟΟΟΟΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!! ΑΧ..... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!! ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ........
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
milios16v έγραψε:ΒΡΟΟΟΟΟΟΟΧΗ και στα Γιάννενα..έλεος!
Χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!! Πολύ απελπισία ακούω εκεί ....... Εδώ πριν λίγο σταμάτησε... συνολικά έβρεξε για περίπου 5 με 6 ώρες χωρίς διακοπή!! Κρύο κάνει τώρα έξω.... όλα μούσκεμα αλλά δεν με χαλαέι καθόλου...
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Οκ... μάλλον θα γίνω βαρετή... αλλά να... πως να το πω.... ΒΡΕΧΕΙ!!
Χα χα χα χα!!! Δεν έχει όμως πολύ ώρα και είναι πολύ απαλή και λιγοστή βροχούλα... συννεφιά.... λίγο κρύο τώρα το βραδάκι..... αλλά εγώ όπως πάντα με τέτοιο καιρό, μια χαρά είμαι.... Είπαμε... σπιτόγατα
Χα χα χα χα!!! Δεν έχει όμως πολύ ώρα και είναι πολύ απαλή και λιγοστή βροχούλα... συννεφιά.... λίγο κρύο τώρα το βραδάκι..... αλλά εγώ όπως πάντα με τέτοιο καιρό, μια χαρά είμαι.... Είπαμε... σπιτόγατα
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
21 βαθμούς...... και από τα δυο σήμερα, δηλαδή από τη μια ήλιο, γαλάζιο ουρανό με πολύ όμορφα και μεγάλα ολόλευκα σύννεφα... και μετά γκρί, λίγο κρύο και συννεφιά.... στο δελτείο καιρού εχθές είπαν για άστατο καιρό στη Θεσσαλονίκη αλλά η δικιά μας περιοχή εδώ μέχρι στιγμής δεν είδαμε κάτι το πραγματικά άστατο..... Οπότε μια χαρά είναι.
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Σχετικά..... ζέστα σήμερα... περίπου 22 με 23 βαθμούς και γαλανό, καθαρό ουρανό... από το μεσημέρι και μετά λιγότερο ήλιο αλλά ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα... έξω πάντως μπορούσες να καθίσεις με μπλούζα / t-shirt.
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Σχεδόν καλοκαίρι σήμερα..... ουφ.... ζέστα και λίγο απότομα... δεν κοίταξα στο θερμόμετρο αλλά υπολογίζω ότι το μεσημέρι μάλλον θα είχαμε περίπου 25 βαθμούς... ήλιος και γαλανός ουρανός αλλά και λίγο τυφλωτικό το φως...
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Αυτή τη στιγμή πραγματικά είναι ευχάριστα! Περίπου 20 βαθμούς, ήλιος και γαλανός, καθαρός ουρανός... στο μπαλκόνι είναι ωραία τώρα και το πρωινό μου εκεί το έκανα... να δούμε πως θα πάει η υπόλοιπη μέρα....
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Γύρω 14.30 σήμερα σκοτεινιάζει ο ουρανός από μαύρα σύννεφα, μετά ξαφνικά από το πουθενά πιάνει ένας δυνατός, απότομος και κρύος αέρας και τελικά μας προσέφερε μια γερή μπόρα…. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 21 βαθμούς, ο ουρανός καθάρισε πάλι, ο ήλιος προσπαθεί να δείξει λίγο το προσωπάκι του (δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά) και βασικά κάνει κρύο έξω…
Νομίζω γενικά είναι το δροσερότερο καλοκαίρι που έχω ζήσει ποτέ στην Ελλάδα και για να πω την αλήθεια προτιμώ αυτή τη δροσιά από καύσωνες και ξηρασία… Είναι μάλλον το πρώτο καλοκαίρι που δεν νιώθω άρρωστη…
Και επίσης γενικά ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες έτσι μας έχει πάει… και εχθές αργά το βράδυ ενώ παρακολουθούσα Ισπανία – Χιλή τα ίδια έφερε ο καιρός όπως σήμερα…
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει Ιούνιο..... αλλά εγώ το νιώθω πιο πολύ σαν Οκτώβριο....
Νομίζω γενικά είναι το δροσερότερο καλοκαίρι που έχω ζήσει ποτέ στην Ελλάδα και για να πω την αλήθεια προτιμώ αυτή τη δροσιά από καύσωνες και ξηρασία… Είναι μάλλον το πρώτο καλοκαίρι που δεν νιώθω άρρωστη…
Και επίσης γενικά ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες έτσι μας έχει πάει… και εχθές αργά το βράδυ ενώ παρακολουθούσα Ισπανία – Χιλή τα ίδια έφερε ο καιρός όπως σήμερα…
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει Ιούνιο..... αλλά εγώ το νιώθω πιο πολύ σαν Οκτώβριο....
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Καλά….. τι ήταν αυτό σήμερα; Ξυπνάω κατά τις 4.30 το πρωί από φοβερό θόρυβο έξω και μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω ότι ήταν κεραυνοί που έπεφταν και κάτι τρομερά μπουμπουνητά… και μαζί με αυτά βροχή ατελείωτη και με αρκετή δύναμη…. Σταμάτησε λίγο μετά το μεσημέρι…. Και οι θερμοκρασίες αρκετά δροσερές – 29 βαθμούς - και μου αρέσει πολύ αυτό… αύριο 28 βαθμούς και ίσως κάποιες βροχές το απόγευμα… θα δούμε.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα πήγα σχεδόν κολυμπώντας… πολύ νερό!! Οι στάσεις των λεωφορείων ήταν περικυκλωμένες από ποταμάκια…. Κάτω από τα γόνατα έγινα μούσκεμα… τουλάχιστον είχα ομπρέλα!
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα πήγα σχεδόν κολυμπώντας… πολύ νερό!! Οι στάσεις των λεωφορείων ήταν περικυκλωμένες από ποταμάκια…. Κάτω από τα γόνατα έγινα μούσκεμα… τουλάχιστον είχα ομπρέλα!
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Επιτέλους δροσιά!!!! Έπεσαν οι θερμοκρασίες στους 30 με 31, έχει ένα καλό αν και κάπως δυνατό βοριαδάκι και τις επόμενες μέρες περίπου αυτές τις θερμοκρασίες θα έχουμε εδώ.....
Αν συνέχιζε ακόμα αυτός ο ηλίθιος καύσονας... κάποια στιγμή θα ζητούσα να με πάνε στην εντατική...
Αν συνέχιζε ακόμα αυτός ο ηλίθιος καύσονας... κάποια στιγμή θα ζητούσα να με πάνε στην εντατική...
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Δροσιά - δηλαδή περίπου 26 βαθμούς - μια σύννεφα, μια ήλιο.... μια μπόρα στις μεσημεριανές ώρες... δεν με χαλάει καθόλου! Περιμένω το φθινόπωρο με λαχτάρα και οι θερμοκρασίες με βοηθάνε αρκετά
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
milios16v έγραψε:
Χα χα χα χα χα χα!!!!!!!! Οκ...... μια εικόνα... χίλιες λέξεις!!! Καταλάβαμε....
Τί να πω; Περίπου στις 3 απόγευμα εδώ άρχισε να ρίχνει για μισό λεπτάκι ένα χαλάζι..... μετά το γύρισε δυνατή βροχή και τελικά το έκανε νεροποντή!!! Ο κήπος μετατράπηκε σε πισίνα..... και ο δρόμος ήταν για ιστιοσανίδα παρά για αυτοκίνητο.... ο αέρας μου γκρέμισε και δυο γλάστρες στο μπαλκόνι μου αλλά ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα! Η θερμοκρασία έπεσε κάπου στους 21 βαθμούς και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι χαλαρά.... καθαρή ατμόσφαιρα, δροσιά, φυσικά κάποια υγρασία αλλά ηρεμία...
ΜΗΔΕΙΑ- Συντονιστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Browser :
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Κάθε πόλη της Ελλάδας, έχει άλλη ώρα στην πραγματικότητα;
» Τα έχουν χάσει με τον καιρό στην Αυστραλία
» Έγκλημα στην Άνω Πόλη
» Αιματηρά επεισόδια στην Πόλη
» Θρίαμβος του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη!
» Τα έχουν χάσει με τον καιρό στην Αυστραλία
» Έγκλημα στην Άνω Πόλη
» Αιματηρά επεισόδια στην Πόλη
» Θρίαμβος του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη!
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp