γραμμα στον μπαμπα!!!
Σελίδα 1 από 1
γραμμα στον μπαμπα!!!
Αγαπητέ μπαμπά" ...
Ο πατέρας γυρίζει σπίτι από την δουλειά. Πτώμα στην κούραση, πηγαίνει στο δωμάτιο του 15χρονου γιού του. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του είναι στην εντέλεια. Μυρίζει λάτρα νοικοκυράς και όλα είναι τακτοποιημένα. Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί. Καθώς κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο που γράφει:'για τον μπαμπά'
Ταραγμένος ανοίγει δειλά δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα...
'Πολυαγαπημένε μου πατέρα. Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σε αποχαιρετήσω. Φεύγω για πάντα για να γλιτώσω από την κατακραυγή του κόσμου. Κλέφτηκα με τον Μπάμπη, τον γιο της κυρά-Κούλας, μιας κομμώτριας από τα Άσπρα Χώματα. Τον λατρεύω μπαμπά και εκείνος με αγαπάει αληθινά. Δεν είχα βιώσει ξανά τον πραγματικό έρωτα, το άγριο πάθος με κανένα άλλο αγόρι στο σχολείο. Μόνο ο Μπάμπης με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Τόση ένταση τέτοια ηδονή. Το ξέρω ότι σε σοκάρω με αυτά τα λόγια, αλλά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Ο Μπάμπης είναι πολύ καλό παιδί. Μπορεί να μην εγκρίνεις τα τατουάζ που έχει σε όλο του το σώμα και τα τέσσερα σκουλαρίκια που φοράει στη μύτη. Αν τον γνωρίσετε όμως εσύ και η μαμά θα καταλάβετε γιατί τον αγαπώ τόσο βαθιά. Τα έχουμε σκεφτεί όλα. Αυτή την στιγμή που διαβάζεις το γράμμα πετάμε για Άμστερνταμ. Εκεί θα ενωθούμε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μόλις αποκτήσουμε λίγα χρήματα σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή μας ευτυχία.! Ο Μπάμπης μου άνοιξε τα μάτια. Με έκανε να καταλάβω τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει η μαριχουάνα στον οργανισμό μου. Όλα όσα ακούγονται γι' αυτήν είναι απλά προκαταλήψεις και ψέμματα. Στο Άμστερνταμ όπου σκοπεύουμε να μείνουμε για αρκετό καιρό ονειρευόμαστε να καλλιεργούμε φούντα σε δικό μας ιδιόκτητο χωραφάκι και να ζούμε από την παραγωγή. Κάτι σαν αγρότες δηλαδή, αλλά πιο προχώ. Ίσως καταφέρουμε να κάνουμε και εμπορικές ανταλλαγές. Σκεφτόμαστε να δίνουμε το χασίς και να προμηθευόμαστε την κοκαίνη και τα χάπια έκσταση που χρειαζόμαστε. Να προσεύχεσαι για εμάς. Και ιδιαίτερα για τον Μπάμπη. Να παρακαλάς ώστε να βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία για το AIDS για να είναι ο άντρας μου και πάλι υγιής. Του αξίζει μια καλύτερη ζωή. Θέλω να μην ανησυχείς για μένα. Είμαι 15 χρονών και ξέρω πολύ καλά να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν θα κάνω αταξίες. Απλά θέλω να ζήσω ελεύθερα τον έρωτα στο πλευρό του άντρα της ζωής μου. Με αγάπη ο γιος σου Βαγγέλης.
Υ.Γ Μπαμπά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Έχω έρθει στο σπίτι του Νίκου και παίζουμε Playstation. Απλά σου έγραψα αυτό το γράμμα για να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από τον έλεγχο με τους βαθμούς που είναι στο συρτάρι του γραφείου μου. Δεν χάθηκε δα και ο κόσμος που έχω σε έξι μαθήματα κάτω από την βάση! Δεν χαίρεσαι που βρίσκομαι δυο στενά πιο κάτω και δεν τα έχω με τον Μπάμπη? Σε αγαπάω πολύ! Πάρε τηλέφωνο όταν δεν θα θες πια να με σφαλιαρίσεις για να γυρίσω σπίτι. Πεινάω λίγο...¨"
Ο πατέρας γυρίζει σπίτι από την δουλειά. Πτώμα στην κούραση, πηγαίνει στο δωμάτιο του 15χρονου γιού του. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του είναι στην εντέλεια. Μυρίζει λάτρα νοικοκυράς και όλα είναι τακτοποιημένα. Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί. Καθώς κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο που γράφει:'για τον μπαμπά'
Ταραγμένος ανοίγει δειλά δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα...
'Πολυαγαπημένε μου πατέρα. Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σε αποχαιρετήσω. Φεύγω για πάντα για να γλιτώσω από την κατακραυγή του κόσμου. Κλέφτηκα με τον Μπάμπη, τον γιο της κυρά-Κούλας, μιας κομμώτριας από τα Άσπρα Χώματα. Τον λατρεύω μπαμπά και εκείνος με αγαπάει αληθινά. Δεν είχα βιώσει ξανά τον πραγματικό έρωτα, το άγριο πάθος με κανένα άλλο αγόρι στο σχολείο. Μόνο ο Μπάμπης με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Τόση ένταση τέτοια ηδονή. Το ξέρω ότι σε σοκάρω με αυτά τα λόγια, αλλά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Ο Μπάμπης είναι πολύ καλό παιδί. Μπορεί να μην εγκρίνεις τα τατουάζ που έχει σε όλο του το σώμα και τα τέσσερα σκουλαρίκια που φοράει στη μύτη. Αν τον γνωρίσετε όμως εσύ και η μαμά θα καταλάβετε γιατί τον αγαπώ τόσο βαθιά. Τα έχουμε σκεφτεί όλα. Αυτή την στιγμή που διαβάζεις το γράμμα πετάμε για Άμστερνταμ. Εκεί θα ενωθούμε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μόλις αποκτήσουμε λίγα χρήματα σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Έτσι θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή μας ευτυχία.! Ο Μπάμπης μου άνοιξε τα μάτια. Με έκανε να καταλάβω τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει η μαριχουάνα στον οργανισμό μου. Όλα όσα ακούγονται γι' αυτήν είναι απλά προκαταλήψεις και ψέμματα. Στο Άμστερνταμ όπου σκοπεύουμε να μείνουμε για αρκετό καιρό ονειρευόμαστε να καλλιεργούμε φούντα σε δικό μας ιδιόκτητο χωραφάκι και να ζούμε από την παραγωγή. Κάτι σαν αγρότες δηλαδή, αλλά πιο προχώ. Ίσως καταφέρουμε να κάνουμε και εμπορικές ανταλλαγές. Σκεφτόμαστε να δίνουμε το χασίς και να προμηθευόμαστε την κοκαίνη και τα χάπια έκσταση που χρειαζόμαστε. Να προσεύχεσαι για εμάς. Και ιδιαίτερα για τον Μπάμπη. Να παρακαλάς ώστε να βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία για το AIDS για να είναι ο άντρας μου και πάλι υγιής. Του αξίζει μια καλύτερη ζωή. Θέλω να μην ανησυχείς για μένα. Είμαι 15 χρονών και ξέρω πολύ καλά να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν θα κάνω αταξίες. Απλά θέλω να ζήσω ελεύθερα τον έρωτα στο πλευρό του άντρα της ζωής μου. Με αγάπη ο γιος σου Βαγγέλης.
Υ.Γ Μπαμπά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Έχω έρθει στο σπίτι του Νίκου και παίζουμε Playstation. Απλά σου έγραψα αυτό το γράμμα για να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στην ζωή από τον έλεγχο με τους βαθμούς που είναι στο συρτάρι του γραφείου μου. Δεν χάθηκε δα και ο κόσμος που έχω σε έξι μαθήματα κάτω από την βάση! Δεν χαίρεσαι που βρίσκομαι δυο στενά πιο κάτω και δεν τα έχω με τον Μπάμπη? Σε αγαπάω πολύ! Πάρε τηλέφωνο όταν δεν θα θες πια να με σφαλιαρίσεις για να γυρίσω σπίτι. Πεινάω λίγο...¨"
Διονυσια- Διαχειριστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Όνομα : διονυσια
Τόπος : θεσσαλονικη
Έλαβες ευχαριστώ : 124
Browser :
Παρόμοια θέματα
» ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΕΙΛΕ ΛΕΦΤΑ!
» Γράμμα στον Άγιο Βασίλη..
» Μαμά- μπαμπά τα άλλα παιδιά με κοροϊδεύουν...
» Στάθης Κρόκος: «Μπαμπά, δεν θέλω να οδηγήσω… Με πιέζουν»
» ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
» Γράμμα στον Άγιο Βασίλη..
» Μαμά- μπαμπά τα άλλα παιδιά με κοροϊδεύουν...
» Στάθης Κρόκος: «Μπαμπά, δεν θέλω να οδηγήσω… Με πιέζουν»
» ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp