TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Σάλτσα γραβιέρας

Πήγαινε κάτω

Σάλτσα γραβιέρας Empty Σάλτσα γραβιέρας

Δημοσίευση από * * * Xrysa * * * Σαβ 10 Μαρ - 8:06

Σάλτσα γραβιέρας


Σάλτσα γραβιέρας Risoto-parmezana


Υλικά


325 γραμμάρια γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
150 ml γάλα
ανάλογα με τις προτιμήσεις μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγη γραβιέρα ή λίγο γάλα ακόμα



Εκτέλεση


Μια σάλτσα που θα δώσει πικάντικη γεύση τυριού στο ριζότο σας...
Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά.
Το αφήνουμε να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσει να βράζει.
Προσέχουμε, δεν πρέπει να το αφήσουμε παραπάνω από αυτό το σημείο γιατί μετά θα φουσκώσει και θα χυθεί.
Μόλις λοιπόν, αρχίσει να βράζει, το αδειάζουμε αμέσως είτε στο πλέντερ είτε στο μούλτι.
Προσθέτουμε τη γραβιέρα και τη χτυπάμε μαζί με το γάλα για 1-2 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
Η σύσταση της πρέπει να είναι λίγο πιο πυκνή από αυτή της κρέμας γάλακτος.
Αυτή η σάλτσα συνδυάζεται πολύ ωραία με ριζότο και με μακαρόνια.





Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά




Πηγή: sidagi.gr
* * * Xrysa * * *
* * * Xrysa * * *
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος Τόπος : Agrinio
Ηλικία Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 3081
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 143
Browser Browser : Σάλτσα γραβιέρας 41610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης