"Πυροβολήστε, ευνουχίστε και ταΐστε στα σκυλιά τους βιαστές μου"
Σελίδα 1 από 1
Ρίγη προκαλεί το βίντεο που δείχνει την 18χρονη Oksana Makar από την Ουκρανία να λέει πως θέλει να τιμωρηθούν οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, που, όπως σας γράψαμε το Σαββατοκύριακο, την βίασαν και αφού επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν, την έριξαν σε ένα λάκκο, την περιέλουσαν με βενζίνη και την πυρπόλησαν…
Το θύμα τελικά κατάφερε να επιβιώσει όμως έχει σοβαρά εγκαύματα στο 55% του δέρματός της και οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω…
Στο κλιπ του 1 λεπτού και των 19 δευτερολέπτων, η κοπέλα φαίνεται εμφανώς ταλαιπωρημένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου…
Στο πρόσωπο της είναι ζωγραφισμένος ο εφιάλτης που έζησε και σε κάθε της λέξη αποτυπώνονται τα ψυχικά τραύματα, ο θυμός και η οργή που της άφησαν τα δύο καθάρματα που αφού ήπιαν αλκοόλ, της κατέστρεψαν μια για πάντα την ζωή…
Η 18χρονη Οksana, που δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα την κάμερα, παροτρύνεται από την μητέρα της Tetyana Surovitska, να πει με λίγες λέξεις στους Ουκρανούς για την τρομακτική εμπειρία της….
«Πές με λίγα λόγια πώς πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες» λέει η μητέρα της.
«Πυροβολήστε τους, ευνουχίστε τους και ταΐστε τους στα σκυλιά… Ή αφήστε τους να το βρουν στην φυλακή… Δεν ξέρω τι να πω… Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» απαντά η Oksana το πρόσωπο της οποίας είναι γεμάτο σημάδια….
Στην συνέχεια η κάμερα κάνει focus στο κομμένο χέρι της… «Σήκωσε το χέρι σου να δείξεις τι σου έκαναν… Πές μας σε τι κατάσταση είσαι…»
«Είμαι σε άσχημη κατάσταση» λέει η 18χρονη με τα μάτια κλειστά, σαν να ξαναζεί την κακοποίηση που υπέστη.
Οι δύο νεαροί, ο 23χρονος Maxim Prisyjnikov, και ο 21χρονος Artyon Pogosyan την είχαν καλέσει στο σπίτι ενός φίλου τους και αφού κατανάλωσαν αλκόολ την βίασαν… Είναι γιοί πρώην αξιωματούχων και πολλοί κάνουν λόγο για προνομιακή μεταχείριση καθώς αφού η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους, στην συνέχεια άφησε ελεύθερους δύο από αυτούς…
Οι Ουκρανοί πολίτες οργανώνουν συνεχώς πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών ενώ ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής.
Επίσης το κίνημα Femen έκανε μια γυμνόστηθη διαμαρτυρία για την συγκλονιστική αυτή ιστορία.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
Star.gr
Ρίγη προκαλεί το βίντεο που δείχνει την 18χρονη Oksana Makar από την Ουκρανία να λέει πως θέλει να τιμωρηθούν οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, που, όπως σας γράψαμε το Σαββατοκύριακο, την βίασαν και αφού επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν, την έριξαν σε ένα λάκκο, την περιέλουσαν με βενζίνη και την πυρπόλησαν…
Το θύμα τελικά κατάφερε να επιβιώσει όμως έχει σοβαρά εγκαύματα στο 55% του δέρματός της και οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω…
Στο κλιπ του 1 λεπτού και των 19 δευτερολέπτων, η κοπέλα φαίνεται εμφανώς ταλαιπωρημένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου…
Στο πρόσωπο της είναι ζωγραφισμένος ο εφιάλτης που έζησε και σε κάθε της λέξη αποτυπώνονται τα ψυχικά τραύματα, ο θυμός και η οργή που της άφησαν τα δύο καθάρματα που αφού ήπιαν αλκοόλ, της κατέστρεψαν μια για πάντα την ζωή…
Η 18χρονη Οksana, που δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα την κάμερα, παροτρύνεται από την μητέρα της Tetyana Surovitska, να πει με λίγες λέξεις στους Ουκρανούς για την τρομακτική εμπειρία της….
«Πές με λίγα λόγια πώς πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες» λέει η μητέρα της.
«Πυροβολήστε τους, ευνουχίστε τους και ταΐστε τους στα σκυλιά… Ή αφήστε τους να το βρουν στην φυλακή… Δεν ξέρω τι να πω… Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» απαντά η Oksana το πρόσωπο της οποίας είναι γεμάτο σημάδια….
Στην συνέχεια η κάμερα κάνει focus στο κομμένο χέρι της… «Σήκωσε το χέρι σου να δείξεις τι σου έκαναν… Πές μας σε τι κατάσταση είσαι…»
«Είμαι σε άσχημη κατάσταση» λέει η 18χρονη με τα μάτια κλειστά, σαν να ξαναζεί την κακοποίηση που υπέστη.
Οι δύο νεαροί, ο 23χρονος Maxim Prisyjnikov, και ο 21χρονος Artyon Pogosyan την είχαν καλέσει στο σπίτι ενός φίλου τους και αφού κατανάλωσαν αλκόολ την βίασαν… Είναι γιοί πρώην αξιωματούχων και πολλοί κάνουν λόγο για προνομιακή μεταχείριση καθώς αφού η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους, στην συνέχεια άφησε ελεύθερους δύο από αυτούς…
Οι Ουκρανοί πολίτες οργανώνουν συνεχώς πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών ενώ ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής.
Επίσης το κίνημα Femen έκανε μια γυμνόστηθη διαμαρτυρία για την συγκλονιστική αυτή ιστορία.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
Star.gr
Παρόμοια θέματα
» Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει -Τον έσωσαν τα σκυλιά
» ΣΟΚ: Επιτέθηκαν με αλυσίδες και σκυλιά σε πολίτη
» Επικήρυξαν αυτόν που πυροβόλησε τα σκυλιά με 1.000 ευρώ!
» Δηλητηρίασαν 23 σκυλιά σε οικόπεδο φιλοζωικής στη Σητεία
» Αλβανία: Έντυσαν σκυλιά με την ελληνική σημαία και τα περιέφεραν
» ΣΟΚ: Επιτέθηκαν με αλυσίδες και σκυλιά σε πολίτη
» Επικήρυξαν αυτόν που πυροβόλησε τα σκυλιά με 1.000 ευρώ!
» Δηλητηρίασαν 23 σκυλιά σε οικόπεδο φιλοζωικής στη Σητεία
» Αλβανία: Έντυσαν σκυλιά με την ελληνική σημαία και τα περιέφεραν
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp