«Μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω στην πολιτική»
Σελίδα 1 από 1
Δε θα ψηφίσει στις εκλογές η Χάρις Αλεξίου
Για τη σχέση της με το κοινό, για τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου, αλλά τις προτάσεις τις οποίες έχει δεχθεί για να κατέβει στην πολιτική μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι» του Makedonia TV η Χάρις Αλεξίου.
Σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ντροπαλοί και απλώς σε κοιτάνε και δε σου μιλάνε, άλλοι είναι που είναι πιο θαρραλέοι και είναι πολύ εκδηλωτικοί... ανάλογα! Οι νέοι είναι διαφορετικοί, οι πιο μεγάλοι είναι αλλιώς… αλλά υπάρχει αυτή η ζεστασιά που θέλουν να σου πουν ένα γεια», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Ο κόσμος με σταματά και μου μιλά με ευγένεια στο δρόμο. Ποτέ δε με έχουν ενοχλήσει».
Μάλιστα υπήρξαν άνθρωποι που της ζήτησαν να πάνε να την ακούσουν δωρεάν και εκείνη φυσικά ανταποκρίθηκε κάνοντάς τους τη χάρη. «Μου έχουν ζητήσει στο δρόμο να έρθουν να με δουν δωρεάν και το έκανα».
Για τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου, ανέφερε: «Καμαρώνω γιατί είναι πολύ ικανός, δραστήριος, ταλαντούχος και προχωράει τη δουλειά του πολύ σοβαρά. Η ματιά του είναι αλλιώς, σαν νέος άνθρωπος έχει άλλα ακούσματα που δεν τα έχω εγώ πλέον. Ακούει μια μουσική που δεν την ακούω εγώ, αλλά παίρνει ακούσματα… Μου τα είχε προτείνει όταν συνεργαστήκαμε, γιατί τώρα δε συνεργαζόμαστε».
Στις επόμενες εκλογές δήλωσε πως θα ψηφίσει, ενώ αρνείται να κατέβει στην πολιτική παρά τις προτάσεις που τις έχουν γίνει. «Θα ψηφίσω δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί θα ήθελα να μπορώ να ψηφίσω πρόσωπα και όχι κόμματα. Δε θέλω να βγαίνουν πλέον κυβερνήσεις, χωρίς να συμμετέχω με την ψήφο μου. Μου έχουν γίνει προτάσεις να κατέβω στην πολιτική, αλλά δεν το δέχτηκα ποτέ αυτό», δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.
newsbeast.gr
Δε θα ψηφίσει στις εκλογές η Χάρις Αλεξίου
Για τη σχέση της με το κοινό, για τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου, αλλά τις προτάσεις τις οποίες έχει δεχθεί για να κατέβει στην πολιτική μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι» του Makedonia TV η Χάρις Αλεξίου.
Σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ντροπαλοί και απλώς σε κοιτάνε και δε σου μιλάνε, άλλοι είναι που είναι πιο θαρραλέοι και είναι πολύ εκδηλωτικοί... ανάλογα! Οι νέοι είναι διαφορετικοί, οι πιο μεγάλοι είναι αλλιώς… αλλά υπάρχει αυτή η ζεστασιά που θέλουν να σου πουν ένα γεια», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Ο κόσμος με σταματά και μου μιλά με ευγένεια στο δρόμο. Ποτέ δε με έχουν ενοχλήσει».
Μάλιστα υπήρξαν άνθρωποι που της ζήτησαν να πάνε να την ακούσουν δωρεάν και εκείνη φυσικά ανταποκρίθηκε κάνοντάς τους τη χάρη. «Μου έχουν ζητήσει στο δρόμο να έρθουν να με δουν δωρεάν και το έκανα».
Για τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου, ανέφερε: «Καμαρώνω γιατί είναι πολύ ικανός, δραστήριος, ταλαντούχος και προχωράει τη δουλειά του πολύ σοβαρά. Η ματιά του είναι αλλιώς, σαν νέος άνθρωπος έχει άλλα ακούσματα που δεν τα έχω εγώ πλέον. Ακούει μια μουσική που δεν την ακούω εγώ, αλλά παίρνει ακούσματα… Μου τα είχε προτείνει όταν συνεργαστήκαμε, γιατί τώρα δε συνεργαζόμαστε».
Στις επόμενες εκλογές δήλωσε πως θα ψηφίσει, ενώ αρνείται να κατέβει στην πολιτική παρά τις προτάσεις που τις έχουν γίνει. «Θα ψηφίσω δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί θα ήθελα να μπορώ να ψηφίσω πρόσωπα και όχι κόμματα. Δε θέλω να βγαίνουν πλέον κυβερνήσεις, χωρίς να συμμετέχω με την ψήφο μου. Μου έχουν γίνει προτάσεις να κατέβω στην πολιτική, αλλά δεν το δέχτηκα ποτέ αυτό», δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.
newsbeast.gr
Παρόμοια θέματα
» O Κρητικός-φαινόμενο που έχει γίνει θέμα σε όλον τον κόσμο!
» Πρόταση για «λουκέτο» στους δήμους – Δήμαρχος Λέσβου στο NewsIt: Παραιτούμαι, όποιος έχει τ’ αρχ@@@, να με ακολουθήσει!
» Τελικός πίνακας διαθεσιμότητας στην Πολιτική Αεροπορία
» «Πολιτική αυτοκτονίας αυτή που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα»
» Ανησυχία για τα πύρινα μέτωπα στην Αττική από την πολιτική ηγεσία
» Πρόταση για «λουκέτο» στους δήμους – Δήμαρχος Λέσβου στο NewsIt: Παραιτούμαι, όποιος έχει τ’ αρχ@@@, να με ακολουθήσει!
» Τελικός πίνακας διαθεσιμότητας στην Πολιτική Αεροπορία
» «Πολιτική αυτοκτονίας αυτή που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα»
» Ανησυχία για τα πύρινα μέτωπα στην Αττική από την πολιτική ηγεσία
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp