H άγνωστη ζωή του «Ομορφάντρα»
Σελίδα 1 από 1
Ποιος είναι ο «παίκτης» που βάζει «γκολ στην πείνα»
Φτιάχνει χοτ ντογκ και βάζει μέσα «τον πατέρα του και τη μάνα του». Βάζει γκολ στην πείνα και οι ατάκες του κάνουν θραύση στις παρέες. Ακόμη και αθλητική εφημερίδα κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με τον τίτλο «Ομορφάααντρα μου»!
Ο τύπος πίσω από τον πάγκο που έκλεψε καρδιές στη διαφήμιση της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τις χιουμοριστικές ατάκες του, είναι ο ηθοποιός Μανώλης Μαυρομματάκης, ένας εξαίρετος και βραβευμένος καλλιτέχνης με λαμπρή πορεία στο θέατρο και στον κινηματογράφο.
Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, στρέφεται σε διαφημίσεις, μιας και οι δουλειές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά είναι περιορισμένες. Ο ηθοποιός έχει κάνει σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το κοινό τον έχει αγαπήσει για τις υποκριτικές ικανότητές του σύμφωνα με την Espresso. Έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Δράμας για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007.
Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: «Μαριονέτα» (2007), «Uranya» (2006), «Το όνειρο του σκύλου» (2005), «Quo vadis» (2004), «Μπραζιλέρο» (2001), «Ενας λαμπερός ήλιος» (2000), «Η γωνία του Παραδείσου» (1998), «Πριν το τέλος του κόσμου» (1996), «Ελεύθερη κατάδυση» (1995), «Λευτέρης Δημακόπουλος» (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία». Ακόμα, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλου στον «Κόκκινο Κύκλο».
newsbeast.gr
Ποιος είναι ο «παίκτης» που βάζει «γκολ στην πείνα»
Φτιάχνει χοτ ντογκ και βάζει μέσα «τον πατέρα του και τη μάνα του». Βάζει γκολ στην πείνα και οι ατάκες του κάνουν θραύση στις παρέες. Ακόμη και αθλητική εφημερίδα κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με τον τίτλο «Ομορφάααντρα μου»!
Ο τύπος πίσω από τον πάγκο που έκλεψε καρδιές στη διαφήμιση της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τις χιουμοριστικές ατάκες του, είναι ο ηθοποιός Μανώλης Μαυρομματάκης, ένας εξαίρετος και βραβευμένος καλλιτέχνης με λαμπρή πορεία στο θέατρο και στον κινηματογράφο.
Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, στρέφεται σε διαφημίσεις, μιας και οι δουλειές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά είναι περιορισμένες. Ο ηθοποιός έχει κάνει σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το κοινό τον έχει αγαπήσει για τις υποκριτικές ικανότητές του σύμφωνα με την Espresso. Έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Δράμας για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007.
Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: «Μαριονέτα» (2007), «Uranya» (2006), «Το όνειρο του σκύλου» (2005), «Quo vadis» (2004), «Μπραζιλέρο» (2001), «Ενας λαμπερός ήλιος» (2000), «Η γωνία του Παραδείσου» (1998), «Πριν το τέλος του κόσμου» (1996), «Ελεύθερη κατάδυση» (1995), «Λευτέρης Δημακόπουλος» (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία». Ακόμα, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλου στον «Κόκκινο Κύκλο».
newsbeast.gr
Παρόμοια θέματα
» ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!
» Λάρισα: Εκατοντάδες ψάρια νεκρά από άγνωστη αιτία
» «Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "ομορφάντρα μου"»
» Άγνωστη η τύχη του πλοίου-φαντάσμα
» Ηράκλειο: «Έσβησε» βρέφος από άγνωστη αιτία
» Λάρισα: Εκατοντάδες ψάρια νεκρά από άγνωστη αιτία
» «Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "ομορφάντρα μου"»
» Άγνωστη η τύχη του πλοίου-φαντάσμα
» Ηράκλειο: «Έσβησε» βρέφος από άγνωστη αιτία
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp