Άγριος ξυλοδαρμός Ισραηλινού ανταποκριτή κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την Χρυσή Αυγή!
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Άγριος ξυλοδαρμός Ισραηλινού ανταποκριτή κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την Χρυσή Αυγή!
Ο Γκιλ Σέφλερ, δημοσιογράφος της Jerusalem Post ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή! Δυστυχώς, όμως, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος κατέληξε στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, που μας πέρασε έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων άρχισε να χτυπάει πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους στη μέση του δρόμου.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σύμφωνα με το lay-out... Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο στήθος.
Ο ίδιος τονίζει: «Το λυπηρό για την επισφαλή κατάσταση εδώ αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν δράστες μου ήταν από την ακροδεξιά ή ακροαριστερά, αλλά δεν πειράζει»!
Και πρόσθεσε: «Στο κέντρο της Αθήνας τόσο συχνά παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όταν είδα την κακία από την επίθεση στους ανθρώπους έξω από το μουσείο χρησιμοποιώντας κλομπ και μπαστούνια, έκανα το καθήκον μου σαν δημοσιογράφος και τραβούσα φωτογραφίες».
Ο Γκιλ Σέφλερ πρόσθεσε: «Αυτή η χώρα διανύει μια δύσκολη στιγμή. Σαφώς, υπάρχει πρόβλημα, όταν η βία του όχλου μπορεί να ξεσπάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι, από το κύμα της βίας στους δρόμους».
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!
Πηγή: gossip-tv
Ο Γκιλ Σέφλερ, δημοσιογράφος της Jerusalem Post ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή! Δυστυχώς, όμως, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος κατέληξε στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, που μας πέρασε έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων άρχισε να χτυπάει πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους στη μέση του δρόμου.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σύμφωνα με το lay-out... Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο στήθος.
Ο ίδιος τονίζει: «Το λυπηρό για την επισφαλή κατάσταση εδώ αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν δράστες μου ήταν από την ακροδεξιά ή ακροαριστερά, αλλά δεν πειράζει»!
Και πρόσθεσε: «Στο κέντρο της Αθήνας τόσο συχνά παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όταν είδα την κακία από την επίθεση στους ανθρώπους έξω από το μουσείο χρησιμοποιώντας κλομπ και μπαστούνια, έκανα το καθήκον μου σαν δημοσιογράφος και τραβούσα φωτογραφίες».
Ο Γκιλ Σέφλερ πρόσθεσε: «Αυτή η χώρα διανύει μια δύσκολη στιγμή. Σαφώς, υπάρχει πρόβλημα, όταν η βία του όχλου μπορεί να ξεσπάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι, από το κύμα της βίας στους δρόμους».
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!
Πηγή: gossip-tv
* * * Xrysa * * *- Διαχειριστής
- Χώρα :
Φύλλο :
Τόπος : Agrinio
Έλαβες ευχαριστώ : 143
Browser :
Απ: Άγριος ξυλοδαρμός Ισραηλινού ανταποκριτή κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την Χρυσή Αυγή!
Ανοιξαμε δουλειες παλι με την χρυση αυγη ε?
μια μια φορα.
Βασικα θελω πολλα να γραψω αλλα θα γραψω μονο μια λεξη, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ.
Δε μπορω να το χωνεψω πως σε μια δημοκρατικη χωρα που γενηθηκε η δημοκρατια να κυριαρχει πλεον βια
η βια σε οποια μορφη και να εκδηλωνεται δε παυει να ειναι βια
και θελω να ρωτησω κατι κι αν εχει νου καποιος να μου απαντησει
εαν εγω εχω παντρευτει γυναικα απο ξενη χωρα θα πρεπει να φυγει απο την Ελλαδα?
θα χτυπησουν και την γυναικα μου παραδειγμα επειδη ειναι ξενη και οχι Ελληνιδα?
να τους χαιροσαστε εσεις που τους ψηφισατε
θελεις απο αντιδραση, θελεις απο αγραματοσηνη η που δεν γνωριζεται και δεν μπηκατε ποτε στον κοπο να διαβασεται και να μαθετε την ιστορια της Ελλαδας
Γενηθηκατε ελευθεροι και το χρωστατε σε Αλλους αυτο και σπερνετε βια και πειθαρχια.
μια μια φορα.
Βασικα θελω πολλα να γραψω αλλα θα γραψω μονο μια λεξη, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ.
Δε μπορω να το χωνεψω πως σε μια δημοκρατικη χωρα που γενηθηκε η δημοκρατια να κυριαρχει πλεον βια
η βια σε οποια μορφη και να εκδηλωνεται δε παυει να ειναι βια
και θελω να ρωτησω κατι κι αν εχει νου καποιος να μου απαντησει
εαν εγω εχω παντρευτει γυναικα απο ξενη χωρα θα πρεπει να φυγει απο την Ελλαδα?
θα χτυπησουν και την γυναικα μου παραδειγμα επειδη ειναι ξενη και οχι Ελληνιδα?
να τους χαιροσαστε εσεις που τους ψηφισατε
θελεις απο αντιδραση, θελεις απο αγραματοσηνη η που δεν γνωριζεται και δεν μπηκατε ποτε στον κοπο να διαβασεται και να μαθετε την ιστορια της Ελλαδας
Γενηθηκατε ελευθεροι και το χρωστατε σε Αλλους αυτο και σπερνετε βια και πειθαρχια.
Παρόμοια θέματα
» ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των "λάθρο" μικροπωλητών"!
» Ο «ΠΥΡΗΝΑΣ» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Χρυσή Αυγή: στήνουν πογκρόμ κατά ομογενών
» Χρυσή Αυγή κατά Μπουτάρη επειδή παραχωρεί κτίριο του δήμου στους "Γιατρούς του Κόσμου"
» Άγριος ξυλοδαρμός στο λιμάνι της Ναυπάκτου
» Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονου στα Εξάρχεια
» Ο «ΠΥΡΗΝΑΣ» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Χρυσή Αυγή: στήνουν πογκρόμ κατά ομογενών
» Χρυσή Αυγή κατά Μπουτάρη επειδή παραχωρεί κτίριο του δήμου στους "Γιατρούς του Κόσμου"
» Άγριος ξυλοδαρμός στο λιμάνι της Ναυπάκτου
» Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονου στα Εξάρχεια
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp