TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Οι πιο ζουμερές μπριζόλες: Με μέλι, μουστάρδα και μπαχαρικά. Φτιάξτε τες στο φούρνο ή στο τηγάνι

Πήγαινε κάτω

Οι πιο ζουμερές μπριζόλες: Με μέλι, μουστάρδα και μπαχαρικά. Φτιάξτε τες στο φούρνο ή στο τηγάνι Empty Οι πιο ζουμερές μπριζόλες: Με μέλι, μουστάρδα και μπαχαρικά. Φτιάξτε τες στο φούρνο ή στο τηγάνι

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Τρι 29 Οκτ - 15:58

Οι πιο ζουμερές μπριζόλες: Με μέλι, μουστάρδα και μπαχαρικά. Φτιάξτε τες στο φούρνο ή στο τηγάνι

Οι πιο ζουμερές μπριζόλες: Με μέλι, μουστάρδα και μπαχαρικά. Φτιάξτε τες στο φούρνο ή στο τηγάνι Brizolesf

Υλικά

4 χοιρινές µπριζόλες µε κόκαλο (350-400 γρ. η καθεµία)
100 ml έ.π. ελαιόλαδο
30 γρ. σκελίδες σκόρδου
120 γρ. µέλι
40 ml µουστάρδα Dijon
40 ml µουστάρδα µε σιναπόσπορους
10 γρ. κόλιαντρο
10 γρ. µαραθόσπορος
10 γρ. ξύσµα λεµονιού, ακέρωτου
10 γρ. κύµινο
10 γρ. καπνιστή πάπρικα
5 γρ. µαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουµε όλα τα υλικά, εκτός από τις µπριζόλες, στο multi, µαζί µε 30 ml από το ελαιόλαδο. Αλέθουµε µέχρι να δηµιουργηθεί ένα παχύρρευστο γλάσο. Ξεχωρίζουµε τη µισή ποσότητα από το γλάσο και αραιώνουµε µε 50 ml νερό. Το υπόλοιπο το κρατάµε στην άκρη για να το χρησιµοποιήσουµε κατά το ψήσιµο. Βάζουµε το γλάσο, µαζί µε τις µπριζόλες, σε µια σακούλα που κλείνει αεροστεγώς, ανακινούµε καλά και µαρινάρουµε στο ψυγείο για 6 ώρες.

Αφαιρούµε τις µπριζόλες από τη µαρινάδα και τις στεγνώνουµε µε απορροφητικό χαρτί. Με τη βοήθεια ενός πινέλου τις λαδώνουµε µε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τις αλατίζουµε και τις τοποθετούµε σε καυτή σχάρα. Μαγειρεύουµε γυρίζοντάς τις κάθε 2 λεπτά και µέχρι να πάρουν οι µπριζόλες έντονο χρώµα.

Μόλις πάρουν χρώµα, χαµηλώνουµε τη φωτιά και τις αλείφουµε µε λίγη από τη µαρινάδα που έχουµε κρατήσει. Ψήνουµε µέχρι να µαγειρευτούν οι µπριζόλες, να παραµείνουν ωστόσο ζουµερές στο εσωτερικό, ενώ κατά τη διάρκεια του ψησίµατος τις γυρίζουµε και από τις δύο πλευρές πού και πού και τις αλείφουµε µε τη µαρινάδα.

*govastileto.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Οι πιο ζουμερές μπριζόλες: Με μέλι, μουστάρδα και μπαχαρικά. Φτιάξτε τες στο φούρνο ή στο τηγάνι 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης