TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Πήγαινε κάτω

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Empty ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Δημοσίευση από ΜΗΔΕΙΑ Δευ 19 Μάης - 18:34

ΥΛΙΚΑ ( 58-60 περιπου κομπλε κομματια)

275 γρ.Φυτινη (π.χ. φυτινη με βουτυρο γαλακτος)
400 γρ.ζαχαρη κρυσταλλικη
3 αυγα
90 γρ.γαλα εβαπορε αδιαλυτο
Ξυσμα απο 1/2 πορτοκαλι
2 βανιλιες
1 κ.σουπας χυμο πορτοκαλιου
1 πρεζα κανελα σκονη
1 πρεζα γαρυφαλο σκονη
1/2 φλυτζανακι του καφε κονιακ
1 κ.γλυκου κοφτο αμμωνια διαλυμενη στο γαλα
1 φακ.μπεικιν παουντερ
2 φαρινες

Για την γεμιση

Μαρμελαδα βερικοκο η'της αρεσκεια σας
Γαρνιρισμα
Τρουφα χρωματιστη ή μαυρη, ξηρους καρπους, Ινδικη καρυδα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ριχνουμε στον καδο του μιξερ το βουτυρο με την ζαχαρη και τα χτυπαμε μεχρι να αφρατεψουν λιγο, και προσθετουμε ενα ενα τα αυγα (αφου εχει απορροφηθει το ενα αυγο στο μιγμα τοτε προσθετουμε το επομενο)
κατοπιν ριχνουμε ξυσμα πορτοκαλιου, κανελα, γαρυφαλλο ,βανιλιες, χυμο πορτοκαλιου κονιακ συνεχιζουμε το χτυπημα, προσθετουμε το γαλα με την αμμωνια που εχουμε διαλυσει, και τελος ριχνουμε το αλευρι λιγο λιγο με το μπεικιν που το εχουμε ανακατεψει με το αλευρι. Χτυπαμε καλα και σταματαμε το χτυπημα γιατι η ζυμη μας ειναι ετοιμη. Βαζουμε λιγη λιγη ζυμη σε μεγαλο κορνε η σε μπισκοτομηχανη και κοβουμε σε διαφορα σχηματα μπισκοτα και τα βαζουμε σε στρωμενες με λαδοκολλες λαμαρινες του φουρνου μας με λιγη αποσταση μεταξυ τους γιατι θα απλωσουν λιγο στο ψησιμοκαι τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 10 λεπτα(αναλογα τον φουρνο) να δειτε να παρουν ενα ελαφρυ χρωμα.Τα αφηνουμε να κρυωσουν εντελως και γεμιζουμε με μαρμελαδα της αρεσκειας μας ανα δυο μπισκοτακαι τα κανουμε σαντουιτς.Τα αλειφουμε με λιγη μαρμελαδα στην ακρη ή με λιωμενη κουβερτουρα και τα τυλιγουμε με ξηρους καρπους, τρουφα χρωματιστη ή μαυρη ή ινδικη καρυδα.




ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ DSCN1331
ΜΗΔΕΙΑ
ΜΗΔΕΙΑ
Συντονιστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ηλικία Ηλικία : 50
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser Browser : ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 41610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης