TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Σούπα με πατάτα και πράσο

Πήγαινε κάτω

Σούπα με πατάτα και πράσο Empty Σούπα με πατάτα και πράσο

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Κυρ 19 Φεβ - 21:58

Σούπα με πατάτα και πράσο

Σούπα με πατάτα και πράσο Soypa_1

Υλικά

Για 2-4 άτομα

Λίγο φρέσκο βούτυρο
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
3 φλιτζάνια τσαγιού νερού διαλυμένο με ζωμό κότας
3 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι, λευκό πιπέρι
3 πράσα
2 πατάτες
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος




Εκτέλεση

Κόβετε τα πράσα μόνο το άσπρο μέρος σε ροδέλες. Κόβετε τις πατάτες σε κύβους.
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα πράσα σε χαμηλή φωτιά, κατόπιν προσθέτετε τις πατάτες, αλατίζετε και ρίχνετε το ζωμό κότας. Σιγοβράζετε για 30-40 λεπτά.

Βγάζετε τα υλικά με τρυπητή κουτάλα και τα περνάτε από το μύλο του πουρέ. Ρίχνετε τον πολτό αυτό στην κατσαρόλα, προσθέτετε το γάλα, ανακατεύετε και πιπερώνετε.
Μόλις πάρει μια βράση αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθεί.

Σερβίρετε στα πιάτα πασπαλίζοντας με λίγο σχοινόπρασο.


Σερβίρετε με μια φέτα φρέσκο ψωμάκι με μαϊντανό και φέτα!




Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

sidagi.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 44
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Σούπα με πατάτα και πράσο 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης