TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Σάλτσα μανιταριών

Πήγαινε κάτω

Σάλτσα μανιταριών Empty Σάλτσα μανιταριών

Δημοσίευση από * * * Xrysa * * * Σαβ 3 Μαρ - 11:24

Σάλτσα μανιταριών


Σάλτσα μανιταριών 04_ZYMARIKA_RYZI_37


Υλικά
Για 2-4 άτομα:


1/3 κούπας λάδι
2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
1/2 κούπας λευκό κρασί
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι,πιπέρι
τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα ή κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα
350γρ. ζυμαρικά της προτίμησης σας



Εκτέλεση


Πεντανόστιμη σάλτσα μανιταριών για τα ζυμαρικά σας!
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και
να εξατμιστούν τα υγρά τους. Έπειτα ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα. Συνεχίζοντας σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να ρουφήξουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτετε την κρέμα,αλάτι,πιπέρι και το τριμμένο τυρί. Σκεπάζουμε για 20' σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει η κρέμα.
Έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας ως συνήθως.
Μοιράζουμε σε πιάτα,περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα μανιταριών σε ζυμαρικά και σερβίρετε!




Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά




Πηγή: sidagi.gr
* * * Xrysa * * *
* * * Xrysa * * *
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος Τόπος : Agrinio
Ηλικία Ηλικία : 42
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 3081
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 143
Browser Browser : Σάλτσα μανιταριών 41610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης