Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Μέχρι τα 35 μου, δεν είχα να φάω"
Σελίδα 1 από 1
Για τις δυσκολίες που πέρασε για 35 χρόνια, τα ναρκωτικά, το ποτό και τις φήμες ότι πάσχει από καρκίνο, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό ΕΓΩ, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης...
Φτάσατε κάποια στιγμή σε σημείο να μην έχετε τα προς το ζην;
Μέχρι τα 35 μου, δεν είχα να φάω. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα χωρίς φράγκο. Δεν είχα ούτε τσιγάρα. Χρήματα απέκτησα στα 40 μου και μετά. Έχω μια σχετική άνεση αυτή τη στιγμή, αλλά όχι για πολύ. Τότε, όμως, είχα όνειρα. Δεν θέλω να πω ότι σήμερα οι νέοι δεν έχουν όνειρα. Πιστεύω μάλιστα ότι θα πραγματοποιηθούν, αλλά , εκεί που φτάσαμε, θα αργήσουν λίγο. Και εγώ έγινα γνωστός και έβγαλα τον καημό μου στα 35 μου. Ας έχουν λίγο υπομονή. Ακρίβυνε πια η ζωή. Τότε ήμαστε φτωχοί, αλλά η ζωή δεν ήταν ακριβή. Έπαιρνες ένα ζαρζαβατικό και έφτιαχνες σούπα. Τώρα ούτε κήπο δεν μπορείς να φτιάξεις. Έχεις φόρο και εκεί!
Δεν είστε αυστηρός με τον ευατό σας;
Όχι. Το πιο εύκολο είναι να πεις "φταίνε οι τάδε" που δεν έκανα το βήμα εκείνη την εποχή, καθυστέρησα και έχασα έδαφος. Προσωπικά, ρίχνω τα βάρη στον ευατό μου. Οι " κουλτουριάρηδες", βέβαια, με αγαπούσαν και με αγαπούν. Ο Ζουγανέλςης ο Μαχαιρίτσας και πολλοί ακόμα, με λατρεύουν.
Πέρυσι διαδόθηκε η φήμη ότι πάσχετε από καρκίνο;
Είναι κακοήθεις αυτοί που τα λένε. Το Σεπτέμβριο, έκανα μια σειρά συναυλίων στην Αυστραλία. Έπαιζα στην Αδελαϊδα και ήρθε στο καμαρίνι να με γνωρίσει ένα παλικάρι. Μίλησε, λοιπόν, στο τηλέφωνο με κάποιον από την Ελλάδα και του είπε: " Σε ποιον; Ο Μαργαρίτης είναι στο νοσοκομείο στη Νεα Υόρκη"
Έχετε δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά;
Έκανα... τσιγαράκι. Αυτά τα έχω περάσει. Εδώ και δέκα χρόνια, όμως, τα πέταξα όλα. Όλα είναι στο μυαλό. Το τσιγάρο και το ποτό με έπιασαν και μένα "κότσο", όπως τόσους άλλους.
Γιατί το κάνατε;
Το είχαμε μάθει και το είχαμε και το είχαμε συνηθίσει ο ένας με τον άλλον. Σου είπα όλα είναι στον εγκέφαλο. Κάποιοι νόμιζαν ότι έτσι τραγουδούσαν ωραία- όπως κι εγώ. Νομίζεις ότι είσαι καλύτερος. Μπορεί, όμως, να είσαι ο "χάλιας" της βραδιάς.
Φτάσατε στα όρια του αλκοολισμού;
Πως δεν έφτασα... Έπινα ένα μπουκάλι πότο για να βγω στη πίστα να τραγουδήσω. Σιγά σιγά, το μείωσα μόνος μου
ourlife.gr
Για τις δυσκολίες που πέρασε για 35 χρόνια, τα ναρκωτικά, το ποτό και τις φήμες ότι πάσχει από καρκίνο, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό ΕΓΩ, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης...
Φτάσατε κάποια στιγμή σε σημείο να μην έχετε τα προς το ζην;
Μέχρι τα 35 μου, δεν είχα να φάω. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα χωρίς φράγκο. Δεν είχα ούτε τσιγάρα. Χρήματα απέκτησα στα 40 μου και μετά. Έχω μια σχετική άνεση αυτή τη στιγμή, αλλά όχι για πολύ. Τότε, όμως, είχα όνειρα. Δεν θέλω να πω ότι σήμερα οι νέοι δεν έχουν όνειρα. Πιστεύω μάλιστα ότι θα πραγματοποιηθούν, αλλά , εκεί που φτάσαμε, θα αργήσουν λίγο. Και εγώ έγινα γνωστός και έβγαλα τον καημό μου στα 35 μου. Ας έχουν λίγο υπομονή. Ακρίβυνε πια η ζωή. Τότε ήμαστε φτωχοί, αλλά η ζωή δεν ήταν ακριβή. Έπαιρνες ένα ζαρζαβατικό και έφτιαχνες σούπα. Τώρα ούτε κήπο δεν μπορείς να φτιάξεις. Έχεις φόρο και εκεί!
Δεν είστε αυστηρός με τον ευατό σας;
Όχι. Το πιο εύκολο είναι να πεις "φταίνε οι τάδε" που δεν έκανα το βήμα εκείνη την εποχή, καθυστέρησα και έχασα έδαφος. Προσωπικά, ρίχνω τα βάρη στον ευατό μου. Οι " κουλτουριάρηδες", βέβαια, με αγαπούσαν και με αγαπούν. Ο Ζουγανέλςης ο Μαχαιρίτσας και πολλοί ακόμα, με λατρεύουν.
Πέρυσι διαδόθηκε η φήμη ότι πάσχετε από καρκίνο;
Είναι κακοήθεις αυτοί που τα λένε. Το Σεπτέμβριο, έκανα μια σειρά συναυλίων στην Αυστραλία. Έπαιζα στην Αδελαϊδα και ήρθε στο καμαρίνι να με γνωρίσει ένα παλικάρι. Μίλησε, λοιπόν, στο τηλέφωνο με κάποιον από την Ελλάδα και του είπε: " Σε ποιον; Ο Μαργαρίτης είναι στο νοσοκομείο στη Νεα Υόρκη"
Έχετε δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά;
Έκανα... τσιγαράκι. Αυτά τα έχω περάσει. Εδώ και δέκα χρόνια, όμως, τα πέταξα όλα. Όλα είναι στο μυαλό. Το τσιγάρο και το ποτό με έπιασαν και μένα "κότσο", όπως τόσους άλλους.
Γιατί το κάνατε;
Το είχαμε μάθει και το είχαμε και το είχαμε συνηθίσει ο ένας με τον άλλον. Σου είπα όλα είναι στον εγκέφαλο. Κάποιοι νόμιζαν ότι έτσι τραγουδούσαν ωραία- όπως κι εγώ. Νομίζεις ότι είσαι καλύτερος. Μπορεί, όμως, να είσαι ο "χάλιας" της βραδιάς.
Φτάσατε στα όρια του αλκοολισμού;
Πως δεν έφτασα... Έπινα ένα μπουκάλι πότο για να βγω στη πίστα να τραγουδήσω. Σιγά σιγά, το μείωσα μόνος μου
ourlife.gr
Παρόμοια θέματα
» Γνωστός τραγουδιστής απέκρυψε 2,7 εκατομμύρια ευρώ
» Γνωστός τραγουδιστής αφήνει το τραγούδι και πουλάει γιαούρτια!
» Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Πούλαγα φιστίκια ξυπόλητος στα επτά μου στη Τρούμπα»
» ΒΕΓΚΑΣ - ΟΣΑ ΕΙΧΑ
» ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ - ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΜΗ
» Γνωστός τραγουδιστής αφήνει το τραγούδι και πουλάει γιαούρτια!
» Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Πούλαγα φιστίκια ξυπόλητος στα επτά μου στη Τρούμπα»
» ΒΕΓΚΑΣ - ΟΣΑ ΕΙΧΑ
» ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ - ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΜΗ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 2 Αυγ - 11:19 από briskyten
» Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM παντρεύεται !
Τετ 3 Μάης - 9:11 από vidhayakji79
» Το FIFA World έρχεται στο PC
Πεμ 27 Απρ - 12:42 από sneakyforetell
» Τα UK charts της εβδομάδας
Τετ 26 Απρ - 5:33 από sneakyforetell
» Trailer για το νέο Need for Speed
Τετ 26 Απρ - 5:31 από sneakyforetell
» Εκλογές 2023 : Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
Δευ 24 Απρ - 17:20 από georgeharrison
» Συνελήφθη γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου – Φέρεται να απείλησε νεαρό με κυνηγετικό όπλο
Δευ 24 Απρ - 15:44 από georgeharrison
» J2US: Ο Πασχάλης Τερζής έκανε την μεγάλη έκπληξη – «Έσπασαν» Εύη Δρούτσα και Δέσποινα Βανδή
Δευ 24 Απρ - 15:42 από georgeharrison
» Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια
Δευ 24 Απρ - 15:41 από georgeharrison
» Ο άγνωστος ιαματικός πλούτος της Ελλάδας.Οι 90 Ιαματικές Πηγές,9 στην Αιτωλοακαρνανία
Δευ 24 Απρ - 15:33 από georgeharrison
» Λαμία: Έκκληση για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Τετ 22 Φεβ - 10:47 από chotabhai807
» Βραβεύθηκαν Λουξ και Καλλιμάνης από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Παρ 16 Δεκ - 15:00 από faxedasto
» Συλλέγουν πλαστικά καπάκια για παιδιά με αναπηρία
Δευ 13 Ιουν - 14:33 από langasur
» Μπήκε σε κομμωτήριο και προσπάθησε να δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη
Τετ 23 Μαρ - 13:26 από stuffkharb
» Άρτα: Έκκληση για να ξανασταθεί 21χρονος στα πόδια του
Δευ 11 Οκτ - 16:04 από manikkmanikk62
» ooVoo - chat and voip
Παρ 9 Οκτ - 22:37 από roundcubethirteen
» Για σένα τραγουδώ --- Γιάννης Πουλόπουλος. HD.
Κυρ 4 Δεκ - 15:54 από manolissp
» Eνα ταξίδι --- RONI IRON Feat. Charitini (Tripes Tribute). HD.
Κυρ 6 Νοε - 20:08 από manolissp
» Grrek Filiko Forum
Κυρ 30 Οκτ - 19:31 από akritas
» Moby - Porcelain (Official Video)
Κυρ 23 Οκτ - 21:04 από manolissp
» Moby 'Why Does My Heart Feel So Bad?' - Official video
Κυρ 23 Οκτ - 21:01 από manolissp
» ♛♛♛ Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix) ♛♛♛
Κυρ 23 Οκτ - 20:57 από manolissp
» ~Αχ βρε ζωή~ Νίκος Οικονομίδης ♬♪
Παρ 21 Οκτ - 20:01 από manolissp
» The Olympians - Istoria (Ιστορία)
Παρ 21 Οκτ - 17:26 από manolissp
» olympians --o tropos
Παρ 21 Οκτ - 17:20 από manolissp
» Ελένη Δήμου ~ Δεν με νοιάζει
Παρ 21 Οκτ - 17:17 από manolissp
» Μια γυναίκα μόνο ξέρει - Καίτη Γκρέυ
Παρ 21 Οκτ - 17:10 από manolissp
» ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-HD
Παρ 21 Οκτ - 17:06 από manolissp
» ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ'ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Παρ 21 Οκτ - 16:58 από manolissp
» Ζαφείρης Μελάς - Γαμώ την Καλοσύνη μου (Νew 2011)
Παρ 21 Οκτ - 16:54 από manolissp