TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

Γλυκό του κουταλιού φράουλα

Πήγαινε κάτω

Γλυκό του κουταλιού φράουλα Empty Γλυκό του κουταλιού φράουλα

Δημοσίευση από ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM Δευ 6 Φεβ - 19:02

Γλυκό του κουταλιού φράουλα

Γλυκό του κουταλιού φράουλα 2306_MEDIUM

Υλικά

Για 6-8 άτομα

400 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml νερό
1 κουταλιά της σούπας γλυκόζη
1 κιλό σφιχτές φράουλες





Εκτέλεση



Θα ξετρελάνει τους φίλους σας!

Αγοράζετε σφιχτές φράουλες μόνο και όχι ώριμες, γιατί θα μαλακώσουν αρκετά κατά το βράσιμο και θα λιώσουν.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε τη ζάχαρη με το νερό. Ανακατεύετε να διαλυθεί η ζάχαρη κι αφήνετε μέχρι το σιρόπι φτάσει τους 145 βαθμούς και να δέσει.

Στο μεταξύ πλένετε και καθαρίζετε τις φράουλες. Αφού δέσει το σιρόπι, προσθέστε στο μείγμα τη γλυκόζη και τις φράουλες, τις ανακατεύω απαλά και τις αφήνετε να πάρουν μια βράση.

Κατεβάζετε από τη φωτιά κι αφήνετε το γλυκό του κουταλιού να κρυώσει. Αποστειρώνετε βαζάκια και τα γεμίζετε με το γλυκό.

Ο γρήγορος τρόπος για να αποστειρώσετε τα βάζα είναι στο φούρνο μικροκυμάτων, στη μικρή σκάλα για 3-4 λεπτά, εάν τα βάζα έχουν πλαστικά μέρη τότε θα λιώσει!




Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

sidagi.gr
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM
Διαχειριστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Άντρας
Όνομα : Βασίλης
Τόπος Τόπος : Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Ηλικία Ηλικία : 45
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 41153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 320
Browser Browser : Γλυκό του κουταλιού φράουλα 41610

https://www.facebook.com//groups/trelostwnfm.forumgreek/ https://twitter.com/Trelostwnfm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης