TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/
TrelosTwnFm-News
Σας ανακοινώνω οτι το forum θα είναι ''ανενεργό'' σε θέματα.
Και πλέον την σκυτάλη στην ενημέρωση θα την ''πάρει'' το blog.
Καλή συνέχεια να έχουμε.

http://trelostwnfmnews.blogspot.gr/

ΤΑΡΤΑ ΒΥΣΣΙΝΟ

Πήγαινε κάτω

ΤΑΡΤΑ ΒΥΣΣΙΝΟ Empty ΤΑΡΤΑ ΒΥΣΣΙΝΟ

Δημοσίευση από ΜΗΔΕΙΑ Δευ 5 Μάης - 19:43

Από τα γλυκάκια με γεύση και ύφος άνοιξης.... και απλό στην παρασκευή του!


ΥΛΙΚΑ

Βάση

   1½ πακέτο πτι μπερ
   8 κουτ. σούπας μαργαρίνη

Προσωπικά συνιστώ να προσθέσετε στη βάση ψιλοκομμένα κομματάκια σοκολάτας -100 γρ πιστεύω είναι αρκετά - και ξύσμα πορτοκάλι.... θα υποστηρίξει το βύσσινο και την κρέμα!

Κρέμα

   400γρ. τυρί κρέμα
   1 φλυτζάνι ζάχαρη
   500ml κρέμα γάλακτος

Και 1 -2 βανίλιες....... καλό θα κάνει στη γεύση και στο άρωμα Smile 

Ζελέ

   650γρ. κομπόστα βύσσινο
   1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
   3 κουτ. σούπας κορν φλάου
   1 βανίλια


Βάση

Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και τα χτυπάμε στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη. Έπειτα λιώνουμε τη μαργαρίνη και το ρίχνουμε πάνω στη σκόνη μπισκότου. Πρέπει να πάει παντού, να βραχεί όλο το μπισκότο. Στη συνέχεια το τοποθετούμε σε μια στρογγυλή φόρμα και το πατάμε με τον πάτο ενός ποτηριού, έτσι ώστε να γίνει ομοιόμορφο. Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 10 λεπτά στον αέρα, στους 180oC.


Κρέμα

Μόλις κρυώσει εντελώς το μπισκότο, ετοιμάζουμε την κρέμα. Χτυπάμε την κρέμα τυριού με τη ζάχαρη, μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε όλα μαζί περίπου για 10 λεπτά. Τοποθετούμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για δύο ώρες.


Ζελέ

Αφού περάσουν οι δύο ώρες και κρυώσει η κρέμα μας, ετοιμάζουμε το ζελέ. Στραγγίζουμε το βύσσινο, παίρνουμε ένα φλυτζάνι και το γεμίζουμε μέχρι τη μέση με χυμό βύσσινο (χυμός που προέκυψε από το στράγγισμα της κομπόστας) και διαλύουμε μέσα σε αυτό το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τον υπόλοιπο χυμό βύσσινο, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ που έχουμε διαλύσει και βράζουμε μέχρι να πήξει. Μόλις πήξει, το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα κερασάκια. Αφού κρυώσει το ζελέ, το ρίχνουμε στην τάρτα. Αφήνουμε την τάρτα στο ψυγείο να κρυώσει για 5 ώρες.


ΤΑΡΤΑ ΒΥΣΣΙΝΟ SLAAXRBDUI
ΜΗΔΕΙΑ
ΜΗΔΕΙΑ
Συντονιστής

Χώρα Χώρα : Greece
Φύλλο Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ηλικία Ηλικία : 50
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2153
Έλαβες ευχαριστώ Έλαβες ευχαριστώ : 64
Browser Browser : ΤΑΡΤΑ ΒΥΣΣΙΝΟ 41610

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης